Valborg

Då var man påväg igen då. Idag har vi haft kattpiss tanten på ena bussen, alla satt med händerna för näsan o Åsa ville bara få gå av lr spy den stackaren. På denna bussen har vi bla vänt vit, med sitt snö vita hår som alltid brukar sitta o prata med mej i vanliga fall o tant röd. Tant röd e en liten söt o fin gammal norsk tant på över 80 år, pratar med allt o alla, meta om kriget. Tänk att något så hemskt kan vara så spännande. De var bland de bästa ja viste när morfar levde, att få höra alla dessa historier berättas. Hans o mormors liv hade blivit en bra bok.fast de kanske allas liv är om man tänker efter bara olika spännande. Idag slutar jag sent o när ja kommer hem blir de kanske lite spela med grannarna. Börjar tidigt imorron så de blir nog i säng tidigt idag. Nä om man skulle ta o byta om kanske för en dag i fyllans tecken. Kram på er

tatueringar o pizza

Idag har jag spenderat dagen tillsammans med min SandyPandy;) Eller kanske BlodyMary efter idag..hehe
Vi har varit ju som sagt varit i Allingsås hos Denis o Joel får vi inte glömma o kört lite på Sandras arm igen.
Jag fick inte måla men tittade glatt på o åt karameller undertiden o tjötade.
Den börjar växa fram riktigt mycket nu o blir så fin.
Man blir så sugen på o köra när man e där så de kryper i kroppen på en, ja inte när amn ser att de gör ont men va fan de går fort över som tur e.
Vi började spåna lite på min vad tatuering iaf o jag hittade en riktigt nice bild som dock får göras om mer lr mindre helt men grunden va så grymt snygg med voodoo....

När jag kom hem drack ja kaffe med Åsa o Petra o diskuterade livets alla val o kval..hehe lr inte.

Nu kommer snart älsklingen hem från jobbet o ja ska se om det finns något ätbart i huset o lyckas med stycket att hitta mitt barn som är på språng.
Pizza hade ju inte suttit fel eftersom ja hade sluppit laga mat men gå e inget som lockar o de får ja göra i vilket fall....De närmsta ja har i mat väg hemma e väl en....
kanin...
nä ja skojar, ja äter inte mina barn


Ink By Alingsås Custom Tattoo


Tattoo time

Ja så var man påväg till Allingsås igen. Dax för 3e sittningen på Sandras arm. Ska bli himla nice. Alltid lika trevligt att träffa denis oxå. Nä får väl iväg då.

Liten blir stor

Ibland undrar man hur lärare får uppföra sig. Får man säga att barn har små hjärnor o stora käftar, diskutera deras utseende med andra elever, när föräldrar inte kan av en lr annan orsak göra saker som att tex baka så mer lr mindre beskylls dom för att vara löjliga o nästan rent av lata. De rings i tid o otid om saker som känns som att det är skolans räk att ta tag i. Detta problemet fanns inte alls förra året. Då hade dom en helt underbar lärare. Nu känns det mer som en plåga med alla dessa pikar som kastar runt. Om barn inte går från en dörr till nästa är de då inte lärarnas jobb att leda dom rätt? Ska jag som förälder ta semester från mitt jobb för att leda från en dörr till en annan när inte lärarna tycker att dom ska behöva påminna om vissa saker för att barnen ska ta eget ansvar. Va e de för skit. Får man i dagens sverige lön för att.... Ja va är deras jobb. Inget av de jag kunde i 5 an har dom ens en aning om. De kan inte vara för att jag är så otroligt smart lr? Ja tycker att det är för mycket politik o lekstuga i skolan. Alla ska växa upp o kunna själva lagom till 1an, då ska de egna ansvaret träda in. Men barn måste få vara barn inte små vuxna, barn ska inte behöva träda in i den världen innan modem kräver. Dom behöver inte ha full koll på allt med sex när dom går i andra till tredje klass. Istället för att ha ett snart 12 år gammalt barn har jag en man kan likna vid en som är minst 15. Ibland känner man sig som den sämsta i världen över hur man uppfostrar o lär, så vänder man sig till sina vänner o ja det är nog bara att inse att de inte bara är jag. Man vill ge dom allt men ändå inte. Jag till att dom ska då kämpa för saker o inte få allt på en bricka. För mej är inte samma saker viktiga som för en annan. Vissa tycker säkert att jag är konstig, men ni får tycka de. Ja ni får tycka precis vad ni vill. Jag hörs o jag syns o de gör mej inget alls. Oftast är tjejer falska o elaka varelser, man tycker dom är värre när dom är mindre, men är de så? Tror nog bara att vi som vuxna blir mer falska o rädda.

Eldig fest...

Nä inlägget som jag skrev förut e borta i syberspace kan man minst sagt säge.
Hatar när de blir så, men de va väl inte meningen att någon skulle läsa de.

En helg i korta drag får de bli.
Fredag sov Moa över här med Jessie o vi va uppe o splade hos M & H, trevligt som alltid.

Lördag morron sparkade jag upp ungarna runt halv 10 o skickade hem Moa o tog med mej Jessie till stan där vi handlade lite badkläder underkläder o en ny adidas tröja till henne.
Blev lite blommor oxå som vi planterade när vi kom hem för att ge till Sandra.

Jag gjorde mej klar o sen åte jag ut till jobbet där Sandra hämtade mej o sen hämtade vi Pernilla o resten av maten.
Vi tre lagade de sista o sen började alla gäster att vällla in.
Hon fick en hel massa vin o blommor o en jätte fin te mugg.
Från oss på jobbet hade jag sammlat ihop presentkort på H&M o lagt till lite extra så att det blev lite mer att handla för.
Den finaste av allt var de som Pernilla hade gjort till henne, ett scrap album med en massa kort.

När Paul bestämde sig för att tända brasan så var min plats för kvällen given vill ja lova er.
Dit ner kom oxå Jenny o i mörkret fann vi varandra..hehe Ja de kan man nästan säga hon o Sandra o Jag stod o pratade om ja sådär precis allt.
De flesta minglade runt in o ut men Jag, Jenny, Paul o Denis stod där o tjötade hela kvällen med varandra o alla som kom o värmde sig en stund.
Min älskade jacka råkade dock blilite väl varm så vi vår väl se om den är hel alls efter tvätten.

De var hen jätte trevlig kväll ända tills vi skulle åka hem o kom in i huset, att folk har mage att bete sig så har jag inga ord för.
Jag hjälpte till att städa upp de värsta o plocka undan så att morrondagen inte skulle bli lika jobbig.
Tyckte så synd om Sandra som stått o lagat mat o bakat i flera dagar o så gör folk så, har dom ingen skam i kroppen.
Men som sagt trotts detta så tycker jag att de var en jätte trevlig kväll/natt, ja för jag va inte hemma för än någon gång runt halv 5 på morronen.
Kan säga att mina vita Nike skor var gul/bruna av sot o jackan som sagt smällt på sina ställen.
Jag luktade värre än gubbarna brukar göra när dom kommer från sjön o har eldat en hel dag....kanske va för att de va ute eld..hehe ja de e en annan historia som ja lär få höra länge.

Fick hem 2 st omplaseringskaniner igår som är mina egna gammla djur, kul o få se dom när dom är stora, fast i detta fallet har jag haft kontakt med ägarna regelbundet under alla år.
Så himmla go familj verkligen så de blir lite tomt sen utan men jag förstår o önskar dom all lycka med flyttar o allt va de e dom har framför sig.

Köpte Nutrilett meal bars igår o tänkte att de ska ja testa o se om de kan va nått o ha med till jobbet....Crispy choklat va smaken o ja som hatar marsipan tycket att de va som o tyycka i sig en hel marsipan gris, fy fan.
Nä de vill ja lova att de kommer inte hända igen.

Nä kaffe kannan på o sen ut till djuren igen....


Hem o skola med ett stick

Gud va ja hatar när man skrivit en hel massa o så bara e de borta, bajs. Väntar på bussen så jag kan åka hem o ta mej en bar o lämna mej lite redig. Sen ska jag gå ut till djuren o göra en stor städning o fota alla de små. Idag känns mina vader inte riktigt lika illa som igår men ut o gå får jag allt hoppa idag. Kan inte fatta vad de e som gör att jag får sån jävla kramp i vaderna o att de håller i sig så länge. Nu har jag iaf fått mitt stick o behöver inte hit igen för än på min semester. Vi pratade rökning piller o hem o skola. Härlig blandning lr hur. Hon frågade om ja tänkt sluta röka o jo de har ja men först måste jag börja träna o tycka att de e lite kul på något vis o sen. Hon hade på förslag att jag skulle gå o hypnotisera mej hos någon tokig gubbe, vem vet va fan han hittar på. Anette min moster har gjort de o de funkade inte på vare sig henne lr hennes kompis. Sen skulle ja börja käka en massa piller lr ja de skulle ja gjort för länge redan om jag inte till bli benskör om ett par år. Sen de här med skolan o allt sånt, visst ibland känner jag att man borde ha ett större intresse o ta sig mera tid till allt de där. Men jag tycker att jag har lite tid som jag har. Då ska folk alltid klämma ur sig någon redig replik om att jo visst jobbade dom heltid o drev även eget på den tiden men att man måste prioritera. E ja en kass förälder för att ja inte sitter på skolmöten o inte bakas bullar? Nä ja hoppas inte de har med de att göra. Ja älskar min unge över allt på denna jord, tror inte att några stackars bullar gör någon skillnad. På grann skalan har dom förbjudit smink. Tänk om dom hade gjort de samma på jessies skola, visst de kan vara bra i vissa fall men dom måste ju få testa lite dom oxå. Bättre smink än sex, sprit o cig. Nä nu ska jag ladda kaffet o sen gå ut till mina djur. Vem vet ja kanske kan hitta de jag skrev förut oxå. Kram på er kära vänner.

massor o göra på lite tid...

Idag e ingen vanlig dag för i dag e dagen vi firar Sandras födelsedag.
Känner redan nu att jag har mega lite tid att hitta va ja ska ha på mej åka in till stan o sen hinna göra mej klar o allt de där.
Åker tidigt för o hjälpa andra med lite fix innan, så skönt o slippa göra allt själv.
Ja hatar den delen med att fylla år, allt fixande ja blir stressad av bara tanken på att ja oxå fyller 30 i år o de förväntas någon form av jätte kalas då även mamma fyller 50 veckan efter så får vi väl hitta på något.
Blir väl som alltid tårta i en vecka..bläää.

Nä om ja ska få något gjort alls så e de på med kläder o rycka upp ungen ge sig iväg till stan, måste ha hårnålar o så som ja glömde köpa igår när ja va på Siba, alltid e de nått...

Nä iväg va de....


. . .

Idag öppnar dom zoo4you ute på trestad. Tänk vilken dröm att få ha en djur affär, att jobba i en kanske skulle vara svårt i fallet med kaniner o foder till dom:-P ja skulle aldrig villja vara helt utan djur i mitt liv, P skulle nog vara överlycklig om jag ändrade mej på den punkten lr iaf kunde nöja mej med att bara ha ett djur m inte 20. Men hur kul e de då? För mej är ju nästan hela nöjet att få alla små ungar. Tänk va hemskt de är med bussar, några rader bakom mej sitter en tjej o gråter till någon i telefon, framför sitter en kille som behöver köpa present till sin tjej o måste ha några råd. Bredvid sitter de nya grannarna vars ex sitter för mordbrand på familjen. Två tjejer hon har ångest över att sluta röka. Tänk så många livsöden som varje dag korsar varandra på denna lilla ytan. Nästan aldrig pratar någon med någon annan. Jag är en av dom. Undrar vad dom tänker om mej? Inte för att jag bryr med nått större men de folk har så olika syn på saker. Jag har en enda människa som jag vet oftast tycker o tänker som jag, men inte alltid men de sköna e att hon har styrkan att vara ärlig. De är någonting jag värderar otroligt högt. Ärlighet om de så gäller en ful tröja, varför säga att de e snyggt om de e fult, men gör de på ett fint sätt. Som i Solsidan dej 7, fan va jag bara älskar den serien. Mia Skäringer är en av mina idoler på något vis en klok kvinna i mina ögon, en riktigt sjön brutta med tassarna på jorden. Nä dax o jobba lite kanske. All kärlek till er

jobba tidigt o svarta tider

Ja nu e de svart som natten, ja mitt hår alltså.
Idag frågade P om jag verkligen aldrig kan nöja mej o bara låta de va....Nä.
Skulle va så kul o få sätta i hår igen o få långt hår, men de kräver inköp av nytt hår....usch va dyrt.
Fast de finns ju o få tag på bra o billigt hår på typ tradera som jag gjorde sist.
Då tänkte jag vara blond/ljus för evigt o därför sålda jag håret o lite gav jag till Jessie som sen har fått slita med de som hon velat, ja så nu ser de ut som ett svinto de som finns kvar;)
Nu måste jag sola ännu mera så fort solen stoppar fram sitt lilla tryne så jag inte ser ut som en albyl.

Igår va jag ute o gick med P o idag känner jag i benhinnorna att jag verkligen gick med fel skor dagen innan, men de e bara o bita i.
I morron vet ja inte hur mycket gå de blir för då e de jobb tidigt o sen e de öppethus på skolan som jag gissar att man som redig förälder ska gå o titta på, jippi va kul.
Ja e verkligen inte den som trivs i sällskap med klass mammorna o deras gäng.
Jag känner mej så långt ifrån dom att de nästan e jobbigt, ja har nog inte blivit så vuxen ännu.


Idag började jag tidigt så jag åkte till jobbet o hem med Bettan o de gör ja i mororn oxå, hon e en en mycket bättre "bull mamma" än va jag någonsin skulle kunna va, kanske har olika förklaringar men tänk om dom andra mammorna i klassen varit som hon, öppna o glada o inte så "lilla du", visst jag är väl kanske 10 år yngre än dom men herregud.
Lova mej att när jag inte äns färgar håret om de e grått o aldrig sminkar mej o går i långblommiga kjolar upplys mej om att jag har paserat bäst före datumet då.


De fortsätter o ringa folk som galningar om burar, har en utebur kvar nu o några inne sen e de tomt....
Då kanske ja borde börja sammal igen;)

Pratat med Sandra idag, skönt o höra hennes röst igen efter så många dagar.
Men i morron blir de ännu bättre då får ja se henne på jobbet en stund.
På lördag har hon sin fest..funderar på om naket e de nya svarta....lr va fan ska man ha på sig, har ju iof fluffat till mej så de e ju en lagom dräkt i sig kanske, städtsäker o behöver inte oroa mej för fläckar....




Svart o vit

Tänk att de får med hår ska va så jobbigt. Att e de långt vill man ha kort o tvärtom e de mörkt vill man ha ljust lr kanske lite slingor. Lr de kanske bara e jag som har dessa ilands problem. Härom dagen tänkte ja slingor o sen kanske bli ljus igen. Nu känns de som mitt svarta hår kanske inte vore så dumt, bajs. Raka av de o ha peruker kanske vore lättast. Fick igår riktigt klart för mej att folk kan verkligen ta sig till allt möjligt. Undrar om dom har brist på något i sin omgivning? Varför vill man förstöra för andra, tom sin egen familj. För mej e sånt här obegripligt. Men de finns folk till allt. Efter jobbet ska de ut o gås. All kärlek till er, va rädd om dej

sol o jobb

Här har de sålts kaniner o burar sedan i torsdags vill ja lova.
Folk har ringt som besatta minst 3 samtal om dagen om en o samma bur.
Så nu är alla uteburar slut o nu återstår bara inneburar o 4 ungar som oxå går att tinga.

Himmla skönt att de har försvunnit så fort, men nu när ungarna börjar tingas bort så känns de alltid lite vemodigt på något vis.
Alla försvinner på en o samma gång o nu har jag ju inte så många kaniner somm förr så nu får man ta extra vara på tiden som ges.

Solen lyser härligt idag, tänkte att jag ska nog gå ut med en kopp kaffe o sätta mej lite i solen hos min djur o bara njuta innan ja snart ska åka o jobba,
Slutar inte så sent idag så när jag kommer hem så ska ja o P ut o gå, han har nog börjat tycka att de kanske inte skulle skada o röra på sig lr så e han trött på mitt gnäll.
Ja ska ja visa mej ute i sommar så e de dax o lägga på ett kol vill ja lova så nästa vecka e de ja som köper pullver o ut o går innan lr efter jobbet.

Nu får de va slut på de här en gång för alla....
Ja som tänkte ha min dyra fina klänning på lördag men nä se de går nog inte;( fan för fluff.
får väl va glad att ja inte gått upp i vikt iaf men de här e fan värre o bli av med....De här e värre än o va med barn.

Nä på med lite kaffe o ta med mej någon av alla mina nya pocketböcker, ja e hemska med mina böcker inte nog med att jag vill ha alla ja läser alltid i mins 3 st o lyssnar på en..tydligen därller ja dom runt i hela huset oxå;)


Vulkaner o tårar

Igår mötte jag sandra i stan efter att jag köpt hennes lilla paket. Hon vill ju till skillnad från mej inte direkt ha något. Så jag köpte 2 små saker en från mitt hjärta o en sak att använda:-). Vi käkade o fikade, lika härligt som alltid att kunna babbla på om precis allt. För ja lovar så fort man öppnar munnen om sitt jobb så känner man hur lusten går ur nästan vem som helst. Inte för att vi direkt pratar jobb men man kan om sitt man vill, sandra hade även med sig en stor påse smink till jessica då ju hennes låg i väskan som blev stulen. Jessie var minst sagt glad o mallig när hon visade sina kompisar. Idag skulle sandra o P ha åkt till Prag, men på Island sprutar en vulkan ut massor av vulkan aska som gjort att igår stängdes de flesta berörda flygrum av helt, vissa har öppnats idag men de gjorde att dom inte kunde flyga. Stackare, dom har verkligen planerat de här jätte länge. Hon fick ju resan som en 30 års present av P. Fick mess förut att dom bilade mot Köpenhamn ist. Hoppas verkligen att dom får de bra. Nästa helg har hon sin fest o tills dess ska jag lyckas få min skogsmulle att följa med dit. Nu ska jag strax gå in o jobba, hoppas på att komma ifrån lite tidigare så jag slipper sitta o vänta i stan i en timma. De har ringt folk som tokiga om burar funderar nästan på att ta hem den andra 2 fackaren o sälja den lilla hemma. Så i skrivande stund finns det 2 uteburar o 7 inneburar i olika storlek, en stor 4a transport o 2 st vanliga. Kan de va pga allt de här som Pelle tycker de blir trångt, hihi. Min hosta har inte blivit vare sig bättre lr sämre men min allergi e fan inge kul, e väl bara o inse att man kommer snora o se rödögd ut även i år. Kram på er

Hosta o fika

Igår förstod jag att folk verkligen kan sänka sig precis hur lågt som helst. De e konstigt att dom aldrig upphör att förvåna. Är påväg in till stan nu en att se om sandras pressent har behagat komma. Vill ju he henne den innan hon reser iväg om ja kan, sen ska hon o ja va en fika. Blir tomt utan henne, ja de e en vecka o jo jag kan leka med någon hämman oxå, de e bara inte riktigt samma. Man har många vänner fast Sandra är ändå som att va med sig själv utan o va ensam. De lat ju knepigt men jag fattar iaf o de e ju de viktigaste. Igår tog jag, lisa o sandra en fika på SG, alltid lika trevligt. Enda nackdelen var väl idag när min hosta är värre än värst, men jag tänker va ute iaf. Hur fan ska ja annars bli mitt annars så bruna jag, nä just de. Får ändå springa ut o in På jobbet som en tok. Har börjat fundera på färg lr ja slingor iaf känner att något kul måste ja hitta på snart blir ju så lätt trött på saker. Nä dax o kliva av o börja vandra lite. Kram

Farbror blå o den försvunna väskan

Igår var jag ledig o spenderade tiden tillsammans med försäkringsbolag o polis.
Får väl se vad som hände med denna väska o dess innehåll.
En mobil är borta nu oxå har jag kommmit fram till o vem vet om den låg i väskan lr om den blivit stulen efter.
Gissar på att den låg i väskan då J o H hade den dagen innan.
Kommer väl inte hända så mycket alls gissar jag, hade de vart min unge så hade jag iaf erbjudit o köpa lite nya saker, men icke.
Men ja känner just nu inför detta som Jessie brukar säga - Orka....

Har svinigt ont i min hals som kliar o killar, har fått en stor jävla böld på halen.....ja vem vet i skrivande stund kanske jag får andnöd o stendör.
Mamma sa gå till VC med de där, jag tyckte ja kunde skära upp de själv.

Vissa saker e jag jävligt duktig på som att fixa o greja som att måla o spika o allt sånt där.
Men när de komemr till o ta tag i kroppen o träna, nja då vet ja inte vad som hänt.
Har de o göra med att jag är född pinnig o sen blev sjuk o du var bara flis som lätt kunde gömt sig bakom pinnen?
Att jag haft de lätt, kunnat äta allt i min väg, mer dåligt än nyttigt.
Jag har inte gått upp mer än kanske 3 kg de senaste åren men kroppen har "fluffat" sig, inge vi tycker om.
Jag vill villja träna, de e inte hel lätt när man har träningsgalna folk omkring sig o de som bara tränar för att o så har man en sambo som ibland e manisk med sitt tränande.
Jag skulle lätt behöva en TP som bara släpar ut mej i håret o talar om va ja ska göra o om inte så får ja leva på potatis...Ja de låter ju som om de vore ett snällt hot men inte för mej, finns inget vidrigare, blä.

Nä nu e de dax o göra sig klar för att bege sig till jobbet o sen hämta SandyPandy för en fika;)
Snart fyller hon år o hon o P ska åka iväg på en liten resa, snyft...ja får inte se henne på jätte länge.
Åh när hon kommer tillbaka så e de fest, ska bli så kul. Hoppas att vädret blir bra o att jag lyckas släpa med mej även min tröga sambo som lider av någon form av skygghet för främmande folk jag känner...
Han e skumm ilbland.
Tänk om trollen kommer när ja e ute i skogen vem ska rädda mej då?
Sandra har satt max gräns på pressenterna hehe, ja ja ni lär inte höra de från mej när jag fyller år.
Ja e som ett barn när de gäller paket, kanske kan bero lite på att jag de senaste 12 åren delat min födelsedag med Jessie.
Vilket då betyder att vi båda bara fått hälften så mycket av vad vi kanske kunde fått..hmm.
Missuppfatta mej inte, de behöver inte va svinigt dyra saker, de kan vara massor av billiga;) Bara jag får öppna paket, tänk er IKEA, dom har allt o massa billigt skit ljus i överflöd vem vill inte ha de, jag är nog sån att jag blir glad för allt....ett par rullar tapet, färger o dukar....nu bidde de dyrt.
Ja jag gillar dyra saker oxå o jag tycker om o fylla år, jag vet inte om jag är så noga med vad jag fyller.
Ska man få ålders nojja snart lr ska man få slippa.
Vet en annan som har de o han e lite vrickad ibland, har fått lite annan syn på livet o blivit den han inte ville va känns de som.

Ska försöka komma in på telia idag o kolla på telefon till mej, dom har ringt som galningar här i över en vecka o försökt få mej o byta telefon o allt de där men de e ju pappas abonemang så jag får väl släpa med mej honom dit in när jag vet vad jag vill ha.
Kan ju inte ha en telefon som helt plötsligt stänger av sig mitt i samtal lr när den bara ligger på ett bord låser den sig o man måste plocka isär hela helvetet.
Är lite i valet o kvalet om vad bara, ny o fräck lr lätt o bra. känns som att billig o bra blir säkert bra, vem vill ha en telefon jätte länge lixom.

Jessica har kollat på en telefon hon vill ha, en LG KS360.
Får väl se vad som händer med försäkringen om de blir några pengar alls att handla så mycket som en ny kajal för.

Nepp dax o dra sig mot varmare breddgrader..ha de









sova

känns som att de hänt en del i helgen trotts allt...

Men nu e ja så trött så jag trillar ihop o somnar så de får bli en rök o sen går jag o Saga Borg in o nanar med Pelle;)


Dumma ungar o sol

Att allt alltid ska hända oss, nu har jessies väska med nycklar, böcker, smink för flera tusen o en massa annat blivit stulen. Att vi vet av vem gör inte något bättre eftersom inte de föräldrarna pratar med varandra på ett normalt vis o ungen bara kan gömma sig hemma hos mamma. Men denna gången är de inte lite smink o små pengar. Donna gången är de nycklar till allt vi äger. Nu vän man inte bara skita i de. Jessie har pratat med alla som var med den kvällen o alla säger samma att hon skapade runt på sin jätte väska hela tiden. Eftersom hon har hela sitt liv i den ( hennes ord ) sitt smink så har hon inte så långt utan den. Vi har försökt att få tag i ungen men hon svarar inte någon, kan man vara annat än skyldig då? Att inte försöka bevisa sin oskuld på något vis är för mej konstigt. Blir bara ledsen arg o förtvivlad över hur man ska lösa detta, känns som om de finns nog av problem, ja orkar inte med flera. Idag ska tag troligen ha mas med mangan, han började i förrgår så idag e de nog min tur. Ska sluta tidigt idag men vi får väl se. Ja hoppas att denna helgen bär något gott med sig. Igår åkte jag vill jobbet med frida men de var nära att de inte blev så, polisen var hemma på gården o letade efter en av våra grannar som tydligen flytt hemmet, båda har assberger o han mådde tydligen väldigt dåligt. Vet inte hur de gick med de riktigt. Efter jobbet hämtade mamma mej o berättade att hennes moster cyklat vakt o brutit nyckelbenet lr nått. Fick igår oxå de första ungarna för i år. 2 små blev de, så det som hon va trodde ja minst 5, med lite tur har nästa fått när jag kommer hem. De e nu man känner att de e vår. Nä nu ska ja fortsätta slita lite. Idag lines iaf de solen som bara den o måsarna skriker. All kärlek till er.

Blää

Riktigt ont i skallen o mår illa. Måste varit någe knas med de jag stoppade i mej förut. Har mått jätte bra hela Morronen fram tills en kvart efter jag ätit. Att sitta på en skumpaned buss gör inte kännslan ett dugg bättre till ja lova er kära vänner. Har jag lite tur så kräks ja inte på bussen, de e lugnt på jobbet o jag kommer kanske hem tidigare, nja inte så troligt men man ska aldrig sluta hoppas har jag hört. 3 dagar jobb denna veckan kvar de hjä bli så skönt med helg igen. Nu tittar solen fram bakom molnen, just oty kunde den stanna bakom molnen lagom tills att jag kommer in, gör bara ännu ondare att gå runt o inte kunna titta hot folk.

boande kaniner o snälla barn

Igår var jag ledig o han göra lite av de jag planerat iaf, mycket av tiden gick åt till att vända upp o ner på hela stället för att hitta mina nycklar som försvann spårlörs i söndags.
Mellan kaffe pauserna han jag iaf ta hand om all tvätt o lite sånt.
När jag höll på som bästa med middagen så rotade jag igen om min jacka igen o upptäckte en helt ny ficka..hmm.
Ja ibland o man inte så me som man tror.

Färgade Jezzies hår igår igen eftersom hon o Hanna följde med mamma till vattenpalatset o badade hela dagen så var hon nästan blond igen på vissa ställen när hon kom hem.
Vet inte vart hon fått sitt hårfärgnings missbruk ifrån bara sedan förra sommaren har hon blivit lus o mörk om vartannat säkert 4 ggr.
jessie

Syss kom ju o lämnade Hanna igår o dom har skött sig helt otroligt bra får jag väl säga...än så länge iaf.
Dom har ju itnevarit själva ännu o ja vet ju hur de kva bli annars...tur att inte jag kommer först hemm idag kanske.
En av ninerna boar för glatta livet o blöder, känns som att något inte är som de ska.
Men jag kan inte stanna hemma från jobbet heller, hemma för vård av födande kanin...nä ja tror inte mitt jobb skulle uppskatta de alls.
Ja får väl bara hoppas att allt går bra, de är inte ofta de blir något som går fel men när de väl gjort de så brukar jag ha de på känn.


Därför blir de till att åka så sent ja kan till jobbet.
Inget jag gillar för jag är oftast den som är minst 30 min tidig, jag hatar o vara sen o för mej e allt under 20 min sent.
Jag vill kunna ta en kaffe o titta i tidningen lr prata lite skit med någon innan dagen sjobb drar igång, inte komma in springande 20 sec innan stämpelklockan skår om.

Nä de e väl dax o göra sig redo kanske är verkligen segare än sirap idag.
Vaknade halv 7 men gick ändå inte o la mej igen. Vet däremot inte vad jag gjort eftersom ja inte suttit här?
Har väl iof pysslat med djuren vilket tagit mer tid än jag trodde.


Tiden går

Oj va livet o tiden flyger iväg med oss ibland.
I morrses kom Anki o lämnade Hanna här som ska sova här tills på torsdag.
Vi har inte sett varandra sedan i september lr nått i den stilen tror ja.
Vi som annars under alla år suttit ihop som med klister har bara glidit ifrån varandra.
Fast när vi ses så är de som igår, sånt e så skönt fast fråkigt.
Jag vill ju ha de som innan, när vi bodde närmare varandra.
`Men man kan ju inte få allt här i livet tydligen.
I torsdags var jag ju med Sandra i Allingsås för sällskapa när hon tatuerade sig o mitt i allt hamnade även jag med armen under nålen;)
De va minst sagt oväntat men åhhhh så roligt, tänk att de va 9 år sen sist.
Nu har jag lovat mej själv att de får verkligen inte dröja så länge tills nästa gång.
Det blev ett minne till min älskade Diva, gud så ja saknar henne.
Idag är jag ledig o har lite smått o gått o göra, som att röja upp här i röran o kanske även hinna ta en fika med mami om en stund.


Resa

Är påväg till överby för att möta Sandra. Sen går resan till Allingsås för att plåga henne under nålen i några timmar. Ska bli lite kul o komma iväg lite även om de inte är varken långt borta lr länge. Ibland kan de bara vara skönt att komma utanför sin egen ruta. Jessie är hemma fram skolan idag, gissar att Lova smittat ner henne. Jag känner oxå hur det killar i halsen men jag har inte tid o bli sjuk. Jobbade över en liten stund igår o mamma hämtade mej. Hon hade med sig en massa prov bågar som vi kollade på, de tråkiga e att dom glasögonen hon har är verkligen hon, kommer bli jätte svart o hitta nya. Hon fick sin present oxå o hon blev jätte glad. Dedde var hemma igår på kaffe, måste varit månader redan jag såg han sist så de ta lite kul. Förr i tiden bodde han nästan hos oss o nu ses vi knappt. Men de är väl så de är, allt har sin tid. Vänner kommer o går i ens liv. Vissa saknar man o andra inte.

RSS 2.0