midsommar

Veckan har gått o även helgen, tiden bara rusar förbi just nu. Nyss var det 10 veckor till semester o nu e de bara tre. Passen är kvar o fixa o lite annat smått.
Midsommar var prefekt, några vänner va på annat håll men vi höll igång från 09 - 02. Allt var lagom o trevligt, hatar verkligen jätte fylleslag, har en benägenhet att bara bli bråk. Oj nu kommer gäster måste dra...

I som i Ita....

Ja då blir det lång semester, vi är nämligen bjudna på middag av våra goa vänner. O middagen serveras i inte mindre än.....Italien!! Så det blir 2 veckors utlåning av huset;) Skönt att veta att någon håller ställningar när man e borta. En vecka i Italien, fattar de nog inte riktigt för än jag kliver av planet. Vi kommer flyga till Milano o bila ner till kusten där vi har en lägenhet för en vecka. Just nu är bygget i fullgång här hemma o det går i en rasande takt nu när vi har Vicktor som hjälper oss oxå, det gör otrolig skillnad att ha en med så mycket energi o kunskap som är med oss. Igår satte jag o V de första 5 takstolarna o masoniten då regnet öste ner men ja tror vi lyckades rätt bra o idag fortsätter vi då resten av virket till taket kommer o även Js fönster. Känns så skönt att de rullar på som de gör nu så man har de mesta klart innan vi åker iväg . De nya tältet vi köpte kom ju aldrig o det har varit väldigt segt att få svar från dom så i Onsdags sate vi oss i bilen o åkte till Ulricehamn o köpte ett annat, ett par år gammalt o halva priset o detta kändes nästan bättre. Tog vägen om Borås o köpte en grill o bänk oxå. Tog hela eftermiddagen o kvällen o va inte hemma för än efter 9. Kändes sådär då det var skolavslutningsdag o vi brukar alltid fira de. Men nu var de mitt i veckan o ingen var ledig o vi var tvungna att åka om vi skulle få något tält att sova i då vi sålt de gamla. Men när vi kom hem hade V fixat med bygget jätte bra o J hade städat så fint o fixa o även bakat. Hon e grym på o baka kan ja lova er, Hon fick choklad o en fin blomma av oss. Igår var vi o köpte henne en försenad present, ett jätte fint armband i silver med 2 hjärtan i mitten av länken som även är tänkt att hon kan hänga nya berlocker i. Just nu sitter ja o ser på lite serier o väntar på att resten av huset ska vakna till liv o vi kan börja bygga igen. Men just nu är jag inte över stressad då det regnar till o ifrån hela tiden. Sen är det dax att åka o jobba en stund. o i morron efter jobbet är vi bjudna på middag hos Vs mamma o kille ska bli jätte kul o träffa dom. Nä jobba lite kanske!!!

Pass

pass på...;)

..

Ja så var den nya veckan här som ju skulle vara en sååå mycket bättre vecka..Ja man kan säga att veckan har lite för få dagar för att jag ska hinna med själv:P
 
Helgen har varit fylld av jobb både hemma o på jobbet, fullt med folk o semestrarna har starat på jobbet.
Hemma har mina älskade föräldrar o P jobbat för fullt med garaget så med lite hopp kommer virket denna veckan trotts röd dag o klämmdag för att vi ska hinna med så mycket som möjligt innan det är dax för semester. 
I lördags var det så varmt o fint att man ville gråta över att behöva jobba inne.
Idag sitter man hemma ledig o inväntar att den ska behaga titta fram igen....man kan ju inte se ut som en albino!! JA,  jag ser en bit blå himmer ut o rensa ogräs!!!

RSS 2.0