jobb, jobb, jobb

Igår Rusta jobbade jag o som alltid lika trevligt o roligt, fick lära mej lite nya saker som för mej just nu lika gärna kunde varit en kurs i latin,
Men de kommer med tiden som allt annat.
Idag o fram tills onsdag Donken jobbar jag sen en ledig dag o sen e de på igen i en vecka till.
Så kommer det typ att se ut fram till någon gång i januari med en ledig dag i veckan men de är bara bita ihop o gilla lägen, det är ju inte jultider året om;)

Känns tråkigt att inte kunna gå på marknaden i morron, inte för att jag i vanliga fall är så noga men när man inte kan så vill man ju gärna gå.

Hade en hel massa fika o möte inbokat igår men tillslut så blev allt inställt o de kanske va tur, ja va så trött när jag åkte hem att jag nästan somnade på bussen.
När jag väl kom hem så han jag stoppa i mej lite sallad o sen stensomnade jag till kl var halv 3.

SEr sådär fram emot denna jobbhelgen med löning o extra aktiviteter med allt vad det innebär, o så säkert 5 sjuka för att göra glädjen lite större.

Nä dags att dra på sig skorna o åka iväg, idag åker jag bil med underbaraste mami<3


pynt

Idag har varit en ledig dag o den har varit lång fast kort o helt tom på ork.
Har hunit greja lite iaf, fikat med Maria en snabbis o pratat med Sandra.
Han även med en sväng ut o gå innan ja gick till affären för o handla lite.
Knepigt de där att kyl o frys känns som dom ekar tomma trotts att de känns lite som de bara e 2 veckor sedan vi handlade, tidne bara rusar iväg de är redan onsdag idag o halva veckan har gått.

I morron är en härlig dag på Rusta igen;)
Efter jobbet kommer Sandra o sen ska vi ta en välbehövlig fika, vi hinner inte ses så ofta men de tar vi igen i telefon vill ja lova.

Nu sitter jag o ser på sjukhuset, att folk skadar sig o sånt de kan ja ta fast man ibland kan må illa o få ont i magen men när folk föder barn o skriker o gapar sånt gillar jag inte.
Fattar inte äns att man vill ha någon som står där o filmar detta, vackert,, nä de e allt annat än vackert skulle jag nog säga.

Jag är så gott som helt fri från min hosta oxå vilket jag är otroligt glad över då det ju inte är många donken dagar kvar nu på schemat sen är de rock n roll på rusta, åh de är som o va i himmelen.
Att få ta lite egna steg o att folk visar att dom tycker att man gör ett bra jobb är både ovant o kul.
Att ha en chef som är öppen för förslag och som lyssnar och tar in och värderar alla medarbetares åsikter och låter alla göra sig hörda även om det bara är små ord.

Nu kommer snart älsklingen hem från simmandet o en åker till mormor för att ha lättare o ta sig upp i tid till skolan i morron.

Så snart blir de lite soffhäng med P o sen tidigt i säng då jag ska upp strax efter 4...blä, men ack så skönt att sluta kl 10;)

Måste tippsa om att vi fått in snygga saker på jobbet bl.a "indiska" lampor för stearinljus finns i 2 olika storlekar för 199 0 299:-, väggtexter med olika budskar från 50:- och julen ska vi inte äns prata om till o med jag blir helt jultokig, allt från tuffa tomtar o tuffa lampor till gardiner o stearinljus.
Nä nu kommer pappa o hämtar barnet så dax o slå ihop för idag.


Gnäll

Fy vilken icke bra dag det här är. Knappast sovit alls, har hostat som galning hela natten. Bihålorna värker o huvudet känns som de ska sprängas. Kommer bli en väldigt lång dag idag känner jag. I morron jobbar jag på Rusta o innan dess har jag en halv bok med info jag behöver läsa. Känns lite som att dygnet har för få timmar just nu. Men de köper sig väl. Ska iaf försöka komma hem tidigare idag så jag kanske kan gå in o få mera dunder dricka:) de enda jag vill lust nu är verkligen att få sova bort detta. Som det ses ut nu har jag ca 8 dagar kvar i år på donken, ja ni är några som nog fattar den känslan sen är det ytterligare 3 månader innan det är dax för frihet. Fy jag gillar inte o va såhär, lite ynkligare är jag för att jag tog min spruta igår, så nu är jag inte bara sjuk utan även hormonell som få. Jag gissar att det är åldern, vilket som så var det nog inte en bra dag att ge sig ut o prova kläder, allt satt fel o fult o jag kände mej som en stoppad julkorv på mellandagsrean. Sola skulle ju inte skada min stackars bleka kropp. Min över kropp visade sin bättre sida så den fick iaf med sig 4 olika toppar hem från sisters o mq, under delen fick inget alls som straff. Måste på något vis komma på en lätt o bra lösning på problemet kom i form, mina tidigare knep sluta äta funkar ju otroligt bra men är ju lika dumt som det låter. Att träna jo om jag hade haft en PA, kafet är nog så illa med mej att en personlig assistent nog hade varit lite av ett krav, ni vet någon som hämtar, hjälper skriker o sen kör dej hem. Gym hemma det här vi men ingen plats o ingen lust. Nä jag behöver nog en liten morot för detta. Som att sund o snygg vore så fel. Idag e som ni märker en riktigt gnällig dag. Vi får väl se hur länge jag härdar ut.

konst o kläder

Usch ja har inte fått många knop gjord idag, sovit o sovit o sen upp o duscha o sen tog jag en sväng till MAria för en kopp kaffe.
När ja kom hem fick ja lägga mej igen, är helt slut i kropen o febern kommer o går.
har funderat lite på vad jag skulle kunna tänkas köpa för mina pengar jag fått i present...
Hittade en sida med parfym på nätet, vilket gjorde mej lite halv sur samtidigt som jag blev glad.
Köpte ju bl.a parfym till Jessie i present på kicks när dom hade lite rea härom helgen, parfym är ju så satans dyrt.
men att det skilde flera hundra i pris gjorde mej lite sur, då kunde jag ju ha köpt 2 ist..ja ja då vet jag till nästa gång att jag inte handlar på kicks.

Vet inte varför men när man väl får pengar att köpa till bara sig själv så kan man antingen inte hitta något lr så blir man snål som fan, de kanske bara e jag men att handla på rea är för mej mycket roligare.


Detta är en sån sak som jag vill ha men ni kan ju gissa vad resten av min kära familj tycker om detta;)
Kläder, smink, parfym o inredningprylar, åhh vilken beslutsångest man kan få.
Har hittat ett par konsträrer jag bara älskar som har lagt ut sina alster på styleroom.se
Här tex
 
gå in o kolla denna killens blogg om ni vill se mer.

Ett inredningsforum fullt av ideér o annat som jag verkligen kan rekomendera alla.
Nä nu e de dax för att försöka ställa sig vid spisen o svänga ihop något lätt o dra i sig lite mer ipren.
Snart kommer båda mina älsklingar hem, så härligt.

Efter maten ska jag spendera resten av dagen nerbäddad i soffan o tycka lite synd om mej o hoppas att jag e frisk tills på onsdag för då e de jobb dax.


födelsedagar o sjuk

Då var helgen över o det är måndag igen, en måndag natt utan så mycket sömn tyvärr.
Ont i halsen hosa o lite feber var de visst någon som gav mej oxå.
Vi har hft en jätte bra helg o haft de jätte skönt.
ssica var jätte nöjd med alla paket trotts att hon tyckte att dom väl kanske kunde varit fler.
Får väl se om vi orkar oss ut idag o handla lite för pengarna.
spelade en del wii igår, till omed mamma o pappa lyckades bättre än jag, vilket är helt otroligt eftersom dom inte har en susning om hur man använder de;)
nu meducin osömn sen fixa...


livräddare

Idag fyller Anki år, gud det känns så konstigt att inte fira ihop längre, att hon är så långt borta.
Vi har suttit ihop som siamesiska tvilingar i så många år att när vi nu inte ses mer än någon gång om året så känns de lite jobbigt ibland.Visst jag borde väl vant mej men men vissa dagar säger något annat.
Idag skulle morfar ha fyllt år oxå;(
Den saknaden är den värsta av allt, den får mej att börja grina för minsta lilla.

Just nu sitter jag med min andra kopp kaffe o inväntar mamma som är så fin o kör mej till jobbet.
P har precis åkt mot Volvo i Arvika för att gå igenom något jobb med dom.

Han frågade mej en dag om jag någon gång läste igenom mina inlägg här...nä, inte direkt.
Han sa att ibland fattade men inte ett skit, jag tänkte att hälften av de beror väl på att jag stavar som jag gör o andra för att han inte förstår hur jag tänker i vanliga fall alltid;) varför skulle det vara bättre när jag skrev ner de...hehe, nä skämt o sido så fick jag se att idag att jag nog ibland råkar lägga händerna mot musplattan på datorna o vipps så har jag ibland flyttat var jag skriver o även tagit bort hela meningar, så ja man får verkligen läsa mellan raderan här.

Inväntar fortfarande paket från stora staden som ska komma idag, men jag gissar att det inte kommer i tid vilket gör mej tokig när jag ändå ringt o pratat med dom o jooo men herre gud de e klart att de hinner komma innan helgen....mmorrr.

Idag ska bli en ganska trevlig dag på jobbet, alla "gammlingar" jobbar o då vet man att bygget rullar på av sig själv nästan o så går jag hem kl 5 o de känns skönt att inte hela fredagen försvinner på jobbet.


Igår kändes de som att jag satt i telefon mest hela dagen o ringde runt o trixade o drack hutlösa mängder kaffe o sen va de iväg på utvecklingsmöte på skolan som skulle ta va jag trodde en kvart o de tog 1 timma o en kvart, men de va ett bra möte och alla vuxna var iaf eniga om samma sak;)
Sandra lyckades rädda livet på en stor vovve oxå, så nu tror jag nog vi kan ansöka till djurambulansen/polisen hon har ju redan uniform o körkort så jag får väl va assistent.
De hade varit drömmen, att få jobba som vetrinär...så den drömmen kommer aldrig bli sann men man ska aldrig sluta önska saker.


Men gud va konstigt allt såtr ser jag, vet inte om jag hittat allt men ja fattar verkligen inte hur de blir så här en lägger bokstäver från första ordet på andra o byter o har sig, ja men då ser ju folk att jag har dyzlexi, trotts att den inte är så här illa..hihihi.

Gud va svamligt allt blev idag, ja börjar bli riktigt seg o snart e de dax o dra iväg o le glatt mot alla hungriga folk, de ska bli så skönt att jobba på ett ställe dit folk oftast inte kommer med lågt socker o är dö hungriga o sura.
Att bygga saker o fixa är mer min grej kan ja lova er, måste läsa på min läxa i helgen har totalt glömt av de inte bra de.

Nä mot jobbet o alla underbara, om dom nu är där vill säga..*S*


kläder o möbler....

ja då var det måndag igen o strax drax för att dra iväg till jobbet.
idag blir det 8-17 o i morron är man ledig, kör lite varannan dag denna veckan;)
Hände en sak i förra veckan som fick mej att verkligen både önska fan själv o bli så jävla arg.
De kanckar på dörren så där lite glat som att de vore grannen så jag sprang genast till dörren o vem står där?
Ja 2 st svartklädda människor i medelåldern, vad tror ni dessa vill?
Jag ser en bok o en bild av en uppspikad gubbe o jag känner att blodet börjar koka o värre blir det när idioten öppnar munnen o säger.
-Hejsan, jag hoppas att allt är väl med dej idag, vi går runt här och berättar lite om gud.
Då mitt svar blev att jag är inte intresserad.
Då fortsäter han, - Ja ha ( ser otroligt förvånad ut ), vad är du inte intresserad av?
Inget av de ni har att berätta, och inte av att bli påhoppad vid min egen ytterdörr.
Sen slet jag igen dörren innan jag skulle spotta ur mej något annat som jag skulle få glömma.
Jag tycker att det är förjävligt att man ska va tvungen att behöva utstå sån här skit.
Inte fan går jag hem till folk o försöker tvinga på dom saker.
Mej vetligen är jag fullt kapabel att gå till kyrkan om jag hade vvelat vilket jag verkligne inte vill.

Helgen har bestått av en jäkla massa handlande av både de ena o andra men mcket kläder, igår gick de i möblernas tecken men inget fick följa med hem förutom en hel massa mat.
Kände nog att jag handlar häldre på ikea o får bättre saker o större för mindre pengar.

Drog ett spel i lördags hos maria o henrik o till Pärs lycka så vann han denna gången;)

Nä idag hoppas jag det är bra o roligt folk på jobbet så jag slipper deppa ihop helt.
Längtar redan hem då jag drömt hela natten att jag inte kunde sova o bara vaknade heeeela tiden...
vilket öde, ha en bra dag allihop o ta hand om er i höst mörkret


Nytt jobb, som sänt från gudarna...

Nu kan jag äntligen berätta;) Jag har nämligen fått nytt jobb.
Jag är sååå otroligt glad över detta samtidigt som det skrämmer en från vett o sanns.
Att sitta i sin lilla båt år efter år gör att man dag o natt vet vart man ska styra i både lugn o storm.
Men at nu sitta i en båt utan att äns ha fått åror de känns hemskt men oxå hemskt kul.
Att någon ser att här finns någon som passar hos oss och som kan få oss frammåt, den kännslan är helt underbar.
Min nya chef är så otroligt härlig, en frisk fläckt på ett stormigt hav.
Hon är noga och hon finns där för att hjälp och leda, inte direkt de jag har som vana att vara bortskämd med det sista.
Mina na kollegor är alla jätte härliga och jag känner att detta passar mej såå bra, inga sena kvällar o nätter inget ut o in i frysar o ut i regn, detta kommer att bli så bra.
MEn jag kommer inte sluta på donken helt utan har bara gått ner i tid för att ha så mycket tid som möjligt för jobbat på Rusta;)

Men nu drar ja o donkar;))


RSS 2.0