Idag är ingen vanlig dag

för idag e de min brors födelsedag;)
Så idag blir det underbart god tårta som vi var o köpte igår.
Jobbade förmiddag igår men ko ändå inte ifrån Överby för än kl var över 2.
Väl därifrån så var det hemmåt för att röja upp i garaget o åka till tippen.
Jag var verkligen helt slut när vi väl var klara vid 4.

Var på VCT i måndags o fick tid för att operera bort mina leverfläckar nästa vecka, världens mest osympatiska läkare, o hon ska skära i mej...


I fredags fick vi hem de nya stereo prylarna, har inget att beklaga förutom priset då.... som alltid när de kommer till dyra saker.
Har spenderat helgen med att åka runt o provsitta olika soffor, passar den på ett sätt så passar den inte på 3 andra.
För kort men djup nog, lagon stor men lösa kuddar, de e en djungel de här.

Snart ska jag åka iväg o jobba några timmar innan det är tårt dax;)
Har inte tagit mej för att träna med min "vän" på hela veckan, kass e vad jag är när det komemr till sånt här.
Hade någon däremot bett mej att greja en timma med huset om dagen så hade det varit ett mindre problem.
Så jag får väl ta igen de i helhen, ledig i morron då det är röd dag o vi börjar rivandet på baksidan för att börja isolera o byta alla fönster o dörr.
Jobbar ju dock fredag 6-15 o helgen 11-17 så jag kan ju itne vara med hela tiden, gäller att hinna mycket i morron.
Nä dax för att dra på lite mascara o sen iväg till bussen.


tankar

En dag som varit många tårar o tankar. Tankar om vad som kommer att hända. Att vi måste gå i enad front genom detta, detta är något som drabbar oss alla på olika sätt. Idag bad jag min vän ta med sig två stenar hem från resan hon är på, stenar för att minnas början på resan hon nu ska ta. Det kommer bli tungt för många av oss ett tag, men ibland måste man falla för att stå stadigare igen. I vårt team behöver vi vår vän så otroligt mycket, hon är lite av limmet som håller oss samman. En människa med ett hjärta av guld, som alltid vill alla väl varför händer sånt här en sådan människa? Ibland undrar man vad meningen är med de, att man får lida trotts detta. Som sagt mycket tänkande har det varit idag, har 150 saker i huvudet ja måste komma ihåg tills i morron o 46 dubbel pall som ska fixas i morron plus allt kontors göra som jag lär mej, men nu biter vi ihop o kör, de finns de som har det värre än jag..... 4 veckor rökfri i morron. Glöm inte av att du är värdefull

Canser....

Ända sedan i går vid 10 tiden har jag haft en klump i magen, något som sagt mej att detta är inte bra.
Ju längre klockan gick idag på morronen ju säkrare blev jag på att jag hade rätt, i förmiddags besannades mina farhågor.
En underbar vän fick beskedet idag att han har bröstcanser, jag har tusen hemska tanka i mitt huvude då min mamma oxå ska in för att göra detta test snart.
Alla jag känner som drabbats har klarat sig men det finns nog ingen som inte får anken död när dom hör ordet canser.
Man kan ju undra varför de ska drabba dom bästa o inte dom värsta...
Denna gången tog de min vän, men vi ska alla hjälpa henne så att hon kan ta sig igenom detta, att ge henne vilken form av stöd hon vill.
Hon är en underbar människa o jag hoppas av hela mitt hjärta att detta kommer att gå bra.

Man ska inte ser titta efter slutet i tunneln innan man äns är nära början....



jobb jobb mitt kär jobb

Påväg hem från jobbet då. Idag har jag ännu en gång insett vilken underbar själ min chef är. Visst de låter säkert jätte smörigt men det är inte riktigt min grej att göra. Jag önskar att fler haft så förstående o drivande chefer som vi har. Hon har verkligen förmågan att få oss att göra de lilla extra, ja alla kanske inte känner så men de gör verkligen jag, jag käinner mej verkligen bortskämd o stolt, detta är inget som hon någonsin kommer att se så jag kan ösa vad jag vill här av ris o ros, men faktum är att jag verkligen älskar mitt jobb o mina arbetskamrater. Snart hemma o i morron. Blev det jobb igen då jag fick med mej resten av skaran på att byta avdelningar:-) I morses var de minus o nu är de strålande solskenen de gillar vi. När jag stiger av bussen vankas det bära lecasten till garaget som pappa varit o köpt. Idag är det även 3 veckor o 3 dagar so rökfri.

migrän

Onsdagen var huvudvärk hela dagen o inatt vaknade jag med migrän.
Piller o spyor har varit min natt o dag, låg i sängen fram till halv 2 när jag släpade mej till duschen o sen har jag legat på soffan hela dagen o halv sovit.
Ett bra bantningspiller har de ju varit, nästan som o vara magsjuk.
Men de finns inte mycket värre än migrän, ja de skulle va tandvärk då.

usch vilken dag....de fick man för att man va bitter igår;)
Men nu laddar jag allt för att jobba helg med mina pinglor.


min nya vän

fast det är inte riktigt min vän, om jag ska vara helt ärlig så hatar jag henne.
Men hon har lovat att jag får pressa mej mot henne dag som natt o vem kan säga nej till nått sånt.
Ja nu undrar ni väl vem denna knepiga människa är o  vad jag betalt henne för detta...svaret är inget o hon är en boll...ja min gymboll.
I morrse slog fetångesten mej med sin svettiga hand ska ni veta. att se ut så här är inget som går för sig.
Så nu är det piller o träning minst varannan dag som gäller fram tills tid o evighet, ja iaf när de kommer till träningen.
När man lever ihop med någon som är så aktiv som min älskade sambo är så blir jag ist för aktiv en slappis o får ångest över att ag inte gör nått jag oxå.
SEn känner man sig fet o vill helst bara gå runt i ziperall o aldrig visa sig i kläder som sitter åt...men de e ju inte riktigt jag, jag har alltid varit smal.
Jag kan leva med att inte vara så smal som innan för det kan jag ju själv se att det var ju inte direkt friskt men mitt mål nu är att komma i form, så oavsett väder lr vind, ja nästan iaf så jävlar ska det tränas inne lr ute
Ja har ju gällt om detta länge nu men nu sedan jag slutade röka så vet jag inte vad som hänt med min kropp, något mindre bra är de iaf o de måste man ta tag i, hur jävla tråkigt det än är, för jag hatar det verkligen.
Att gå med någon är inga problem men själv jag blir ju uttråkad bara jag kommer upp för backen framför huset...inte bra.
Så nu ska jag försöka lura mej själv att detta är ta mej fan de roligaste jag vet o så med lite tur så kanske det iaf inte är olidligt.

nä nu kommer Caroline så nu e de off too woek.


RSS 2.0