rygg någon?

Ja idag har vi jobbat hårt vill ja lova.
Kan säga att mina händer värker o min rygg känns som den är av.
Men de e påt igen i morron bara, å då kommer älsklingen hem igen.
Ja o Jessie har legat o myst i soffan med glass o tittat på "Allt för min syster" värsta lip filmen vill ja lova, men så bra.
Jessica somnade till så ja lär ju få se den igen.
Mitt lilla hjärta, hon har slitit som bara den idag, e så stolt över henne.
Hon har knappt vilat mellan varven, hon har krattat o rivit en massa tapeter o grejat så de e inte konstigt om hon somnade.
De gör ja oxå snart o upp tidigt i morron måste ja för o greja igen o för att nya ägarna ska komma hit o mäta i lägenheten sen har ja lite klor som ska klippas under dagen så de ska ja oxå hinna men.
Mina egna små monster måste ja oxå försöka hinna med, känner redan hur lite tid det finns till dom o de skär i mitt hjärta att inte kunna ge dom den tiden, ska försöka flytta buren till huset så fort ja bara kan så att dom slipper stå ute i snö o regn mer, usch mitt dåliga samvete lyser som en röd lampa kan ja lova.
Men just nu finns de inte mycket annat till val om vi ska hitta allt i tid....

Nä nu ska ja krpa ner i sängen med min gos tjej<3


dörar o blommor

Ja då va man hemma igen efter en stressig o dag.
Vi tog bussen o klev av i stan o kollade lite affärer, ett måste va o gå in på Lindex o sniffa lite.
Ja jag tror jag blir en betydligt gladare människa om ja bara får sniffa lite gott.
Känner doften ännu o blir lycklig av hur gott de luktar, måste bara få tummen ur o beställa mej en egen flaska o inte gå där o smyg spruta varje gång, så en Paris Hilton får de bli nästa gång, sist gick jag på kicks i säkert ett halvår o sniffade Lacost innan ja köpte den.
Precis som att den är godare innan den hamnar i mitt eget skåp*s*.

Efter kläder o sniff gick vi ner till blomster affären o köpte lite fina ljung som ska stoppas i krukor i morron o göra fint på framsidan.
Dom ringde även o berättade att vårt golv kommit så de va bara att komma o hämta när vi kunde.

Efter de gick vi in på Flugger där vi mötte upp mami o då hade dom fått in hel svarta tapeter o de va 50% på dom så de blev de till vårt sovrum ist, Jessica hittade några som hon nog kanske ville ha.
Känns snart fånigt o gå snart utan o köpa med sig allt man valt, men eftersom de blivit som de e med väggar o allt känns de onödigt o köpa mer än vi behöver.
Efter 2 rullar tapet o 10l spakel så bar de av för att byta bil o hämta papi.
Åkte till bauhaus för att äntligen kunna börja köpa lite saker så idag blev det en 2 delad stege o 2 st dörrar till framsidan som inte behagar vara med på bild.
Skräp blogg som inte gillar o ha kort.
I morron blir de fotta huset in iminsta detalj så att vi kan spara o kolla på sen.
Börjar riva ut golven o ev delar av kök o badrum i morron, får ja som ja vil även lite vägg;)
Har en hel del målane framför mej har jag sett, men jag är sååå tacksam över att ha en pappa som har världens alla verktyg så själva de jobbet kommer nog gå ganska så fort hoppas jag.
Mamma ska ta sig ann trädgården lite i morron kanske om de e bra väder, lika bra innan de blir snö.
Måste tänka ut lite bra planer för badrummet o hur vi ska göra där, allt blir inte riktigt genomförbart att göra nu nämlige, inte som vi tänkt iaf.
Ja ja va e väl en bal på slottet, städningen va iaf helt okej.
Råkade lova i all hast att vi skulle gå på marknaden med papi o dom till morronen så jessica kom dit en sväng..8:a, öh ja jo de får väl gå.
Vaknade vid halv 5 lr nått idag o än lever ja ju men inte länge till.
I morron väntar riva bygga o flytta saker från ett till ett annat ställe.
Saknar min stora älskling, glad att min lilla ville va hemma o gosa.

Nä nu ska ja krypa upp i soffan igen med min lilla äksling som är lite små gosig idag o inte sticks alls...
Kan ha något med att göra att jag mutat henne med både hamburgare, bakelser o godis;)
Ibland e de helt ok att köpa sig lite goos av sina pubbe ungar tycker ja.
Så ja undrar vad mutan för att slippa sova själv i min säng i natt ska bli...hmm


muu

Ja då har man kommit så långt att lunchen e lagad o uppäten, fejan e fixad o håret e plattat.
Måste säga att Jessicas nya platt e oslagbar, kanske därav priset..hmm, jag får endast låna den på nåder.
Så lät de minsan inte när ja sa vi skulle va rädda om den vi hade ihop o den sedan delades på mitten.
Men så ofta plattar ja inte håret så den lär inte ta något direkt stryk av de lilla inte;)
Väntar på att klockan ska gå lite så vi kan åka in till stan o kolla på tapeterna o sen se om papi vill köpa lite dörrar innan vi ska på besiktning med städbolaget i huset.
Hade  hunnit riva en hel massa tapeter vid de här laget snart o inget kan man göra mer än o vänta, de här va ju inget någon av oss visste någonting om för än i går kväll.

Jessica fick en låda med ytterst god mörk choklad av mamis chef när hon fyllde år o har lämnat dom "äckliga" dvs den mörkaste chokladen åt sitt öde.....vilket för nuvarand e jag;)
Ja ingen annan e ju hemma o de e ju synd om den ska ligga här o bli dålig lr rent av slängas så ja får väl offra mej för den ogda saken skull helt enkelt.

Nä här blir itne mycket gjort, nu ska ja leta ritningar o sen bär de iväg till stan till dom stackarna på Flugger som så snällt hjälpt jobbiga mej med tapeter o nu ska ja byta...hmm, ja men de e  inte lätt när de finns så många.
Kanske ska ta dom knallrosa kossorna iaf till sovrummet.....hehe, nä.


Nu när hösten kommer finns de vissa personer ja saknar i mitt liv, vissa kommer aldrig igen men vissa har man valt bort sedan länge.
Ibland känns de så tråkigt att man inte längra bara kan ringa lr gå dit o dricka kaffe ihop.
De känns ibland som att någon har eldat på veken i båda ändar utan att man ens va med.
I nästa stund känns de skönt att slippa dom man valt bort, undrar om du känner likadant?
Vi e ju trotts allt vågar båda två, ibland önskar ja att allt va som förut igen....


Idag får vi nyckarna

Ja här har inte hänt mycket de senaste vill ja lova, känns lite som att man bara står o trampar på samma ställe.
Lite som o sitta fast med stövlarna i lera, man sliter o drar men inget händer.
MEn idag får vi äntligen nycklarna till huset, jag hade tänk köra igång så fort pappren va skrivna o allt va klart men icke.
Nä för igår ringde städfirman som tydligen antlitats för att göra städningen av huset o ville göra en besiktning,  eftersom dom inte va klara igår kväll när de fanns tid för oss så fick de bli idag fast inte för än vid 6 tiden.
De betyder att de finns en hel massa tid på dagen som jag då hinner sammla ihop alla nödvändiga verktyg, lampor o annat smått o gott som ska med i första vändan ner till huset.
Ska även åka in till stan senare o välja tapeterna till sovrummen o beställa dom så dom finns hemma till veckan o även färg o spackel o allt annat nödvändigt ont som ska köpas.
De e så mycket man inte tänker på att man måste ha.
Troligen åker ja, Jessica o Pappi ner till Uddevalla för att köpa dörrarna till framsidan sen när han slutar.
Jag är i vissa fall väldigt på att allt ska va klart o fixat, som i detta fallet.
Man vet vad man ska ha så då köper man allt o så finns de där när man ska börja med de, medans min kära far e mer sån att de kan vi väl ta en annan dag du behöver inte ha så bråttom...hmm, ja ja kanske har de i vissa fall men ibland kan de oxå va bra o sparar lite tid.
Så vi får väl se vad jag lyckas inhandla med han idag.
Får han välja är de säkert en bra maskin;)
Kan hända att de bli IKEA i morron men de är inte helt hundra, de e ju marknad o mamma jobbar så innan 1 lär iaf inget hända.

Mitt stora hjärta åkte iväg med jobbet idag o kommer inte hem för än på söndag;( Kommer längta ihjäl mej o inte kunna sova, usch ja hatar verkligen när han ska iväg.
Kommer nog aldrig lära mej de där, de e bättre nu än förr iaf.
Då kände man sig bara övergiven o ensam, lämnad till vargarna med hemska tankar om precis allt i olycksväg.
Inte att jag e mindre orolig nu men på ett mer "vuxet" vis kanske, fan man har bvlivit gammal..hehe
Den här gången kommer jag ha tusen saker att göra o inte hinna tänka så mycket.
En gång när dom åkte iväg tapetserade ja om vardagsrummet så ja inte skulle behöva gå hemma o grubbla tills han kom hem.
Ja va gör man inte för att råda bot på sina små bekymmer, han hade nog föredragit att jag bara suttit o haft ångest den helgen om du frågar han om valet på tapeten*S*
Men nu slipper han den o får va med o välja själv, trotts att han glömmer av vilken vi valt så fort man slagit igen boken.
De kommer bli lite annorlunda än vad vi tänkt från början, kommer bli lite mindre väggar om allt vill sig väl o lite öppnare vilket är skönt.
Annat golv i kök, hall o vardagsrum som P valt, ja såklart va ja me o de e inte fult på något vis men när man snöat in sig på ett så e de svår o ändra tanke bara sådär men de blir som sagt säkert bra.
Om inte så var de iaf inte mitt fel..hehe.
Nä om man skulle ta o ta fram hinken med färg o bättre på sitt åldrade ansikte..fan botox alltså varför va de ingen som gav mej de i present?
Fast iof så har ja ju inte firat ännu o inte direkt fått några pressenter så vem vet de kanske kommer både tuttar o lite sprutor med gift;)

Nä mot sminket o plattången..

Ha nu en bra dag för de ska ja....all kärlek<3



simmar på rygg

Har spenderat morronen med att byta vatten o sädada hos fiskarna som Jessicas kära vän roade sig med att mata med att mata igår så att idag låg dom på ytan o kippade efter luft i de äckliga vatten när ja kom upp.
Ungar som aldrig kan låta bli saker.
Ska in till stan snart o ta spruta o sen tvinga med mamma till Byggmax o lägga undan golvet som vi ska ha i vardagsrum, hall o kök ist för de mörka...inte min ide men de blir säkert bra om inte så vet vi ju att de inte va mitt fel;))
Ska även se om dom sålt lite av mina prylar på fantasia o lyckans när ja ändå är iväg åt de hållet.
Har varit mycket bygg o fix tänk de senaste men så länge man inte kommer in i huset är de svårt att ha riktig koll på hur man kan göra med vissa saker.
Hade tänkt beställa tapeter idag med eftersom vi inte vet hur mycket vägg vi river i kök o rum så går inte d, fast ja kan nog åka o beställa till sovrummen;)
Ska bli så skönt att kunna börja på fredag lite, kanske börja riva tapeter medans pappa tittar över ström i väggar o sånt o rör.
Gär inga större saker eftersom inte P är hemma för än på söndag eftermiddag från Karlstad.
Sen e de bara o riva o greja för fullt så vi blir klara så fort som möjligt.

I helgen var vi hemma hos Henrik o Malin o firade H som fyllde år, dom bjöd på jätte god middag o vi sjöng o tjötade till långt in på natten.
Alltid lika roligt att umgås med dom tycker jag.

Idag e de riktigt höst/vinter väder, kallt o vitt ute känner att ja längtar till allt e klart o vi har flyttat in.
Nä dax o dra på sig de sista innan de e dax o dra o så leta upp mami som e spårlöst borta..gaaahh


kallt

Igår var en båda glad o tråkig dag, roligt för att Anki fyllde år o även morfar skulle gjort de;(
Vi hade en n ganska kul dag på jobbet, fick även besök av Malin o hästarna i DT:n som kom o köpte morötter.
Va inte hemma för än sent igår o de blir lika sent idag, hoppas ja kan smita en stund innan eftersom mami o papi kommer o firar oss i kväll.
Sen blir resten av helgen lugn, inget mera firand för än nästa hel då mormor o alla kommer ner o firar oss o mamma.
Skulle villja åka o kolla lite mer prylar till huset, åka till gbg o kolla vitvaror, bänkskivor o golven igen utan att ha eld i baken.
Vaknade idag helt vimmelkantig av att ja drömt om att P minsan ville ha ett annat golv o färglada tapeter från 90-talet i hela huset, tur man vaknade;)
Ska bli så skönt o komma här ifrån o börja om lite på ett nytt ställe, slippa bli väckt vid 7 på morronen för att grannarna har snickare där o river kakel lr någon idiot som står med en lövblås utanför fönstret tidigt på morronen.
Ja kan sola naken varje dag om ja vill...vilket ja inte gör bara så ni vet, men ja kan.
Vi kan väl göra snö änglar lagom tills vi flyttar in för då e de dax o julpynta, usch inget ja gillar alls längre sen morfar försvann, men man får väl hänga upp nått gissar ja.
Försöker hitta ett matsalsbord med de e lättare sagt än gjort vill ja lova er, skulle va kul o ha de sen så vi kan bjuda våra ätar vänner o familj på jul middag;)

Snart dax o hoppa in i duschen o iväg för ännu en dag på jobbet, kallt som bara den kommer de va tur de går rätt fort iaf.


 


bara några dagar kvar..

Spenderar morronen med Bandit o käkar frulle, Jessica har gått till skolan o jag ska snart hoppa in i duschen o göra med klar för dagens utmaningar på jobbet.
Jobbar sent idag, usch de tycker vi inte om nu.
1 för att de e mörkt
2 mera hemska djur än vanligt
3 de är kallt så man tror att kroppsdelarna ska trilla av en lagom tills man kommer hem.
Men snart kommer snön o då får de bli åka buss igen.
För 1 år sen snöade de vid den här tiden, ja hoppas berkligen att så inte blir fallet i år.
Ingen snö för än tidigast i mitten av dec.
Glömde tala om att ja i måndags kväll när ja åkte hem från jobbet stötte på den vita kaninen igen.
Ja lockade o ropade o försökte verkligen med allt för att få honom o komma lr iaf stanna.
Ja säger han för ja tror de är en han eftersom den inte verkar förstå att han kan få de varmt skönt o trivsamt om han bara hade varit lite smart o stått så pass stilla att ja kunde fånga han, men icke!
Även denna gången sprang ja runt o lockade o lät med hjälpm på skallen även lite smått in i en trädgård fick ja se när ja tittade upp i mörkret.
Ja om någon sett mej så lär dom ju fått sig veckans skratt iaf;)
Ja kanske har bättre tur idag när ja åker hem, för han e bara framme på kvällarna när de e mörkt har ja märkt.
Frågan e om ja får tag i han hur ja ska lyckas åka hem hela vägen med han under tröjan;)

Nu e de inte många dagar kvar tills vi fyller år.
BLir väl inget firande här direkt, mamma o pappa kommer väl förbi på lördagen men annars tror ja de blir väldigt lugnt.
i värsta fall får ja väl plocka in utemöblerna;)
Ni som vill e så klart välkommna på kaffe men de blir inget firande med tårtor o fest nu, jag får helt enkelt ta de när vi flyttat o slå ihop de med en inflyttningsfest.
De finns ju som sagt va inte mer än en stol i detta hus just nu o alla saker e nerpackade o vi bor i lådor.
känns tråkigt på ett vis med skönt att slippa stressa upp sig för sånt mitt i allt. Nästa helg blir de lite firande för mamma fyller nästa vecka o då slår vi ihop alla 3 o firar hos dom.
Vi bjuder aldrig utan den som vill är välkommen, då glömmer man ingen.
De finns några som jag hade önskat att jag kanske fått dela min dag med men som på ett lr annat vis inte längre finns med....

Nä duschen o sen lite nytta.

All kärlek till er


kallt...

Idag har de gått i ett med allt känns de som, när jag väl va hemma så va de bara o gå till affären o handla mat o även hämta ut ett paket.
En fin liten röd köksvåg o en kniv som jag totalt glömt att jag skulle få, tror de va för att ja köpte några nr av någon tidning.
Nu sitter ja o funderar på om ja ska gå ut o ta djuren medans jag fortfarande kan se något o även släpa med mej mitt lilla hjärta ut i kylan.
Ska städa lite o ge dom mat o se så att alla bäbisarna har de bra.
Ska bli skönt o ha dom under tak i år, så himmla gött o slippa pulsa runt i snön o att dom inte behöver ha de lika kallt de tycker ja om, mina bäbisar.
Har en jäkla huvudvärka så jag hoppas att jag kan va klar på inte allt för lång tid.
Har börjat bli riktigt kallt ute nu o de har gått otroligt fort.
Känns nu som att de inte va länge sen man hade mössa o vantar o nu e de här igen..brrr.
Vist de e jätte vackert med höst men jag tycker verkligen inte om när de e kallt inte äns när jag är inne i vämen o tittar ut tycker ja om de.
Min stackars näsa fryser till is för minsta lilla o till slut så gör de ju ont.
Ska be mami gör mej en näsvärmare kanske;)

Alla tycks älska hösten så de bara skriker om de...men den varar ju inte så länge den där "fina" höst tiden när löven gulnar o faller av,s en e de bara jävligt kallt o lövhögar o alla väntar på sommarn igen.

Nä ut i kylan o sen in o göra kaffe o se om de hjälper min stackars insida lite.


Helg

Idag e P hemma på morronen o ska åka o besikta bilen, alltid lite konstigt att han e hemma på morronen då det händer typ...aldrig.
Ja dom är väldigt lätträknade de dagar han är hemma en vardags morron.
Man får inte riktigt samma rutin på saker som i vanliga fall.
På morronen vill ja va ifred sätta mej vid datorn o dricka mitt morron kaffe o lyssna på Bandit o läsa lite nyheter o annat, men när någon annan är hemma känner man inte att de blir samma ska riktigt.
Men rutiner på morronen är viktigt för mej, jag har ett morronhumör som inte är något att leka med.
Jessica är precis likadan o att bara lämna henne ifred är det bästa när hon väl är uppe.
Jobbar till 8 idag o sen e de helg, ska blir skönt.
På söndag åker vi o hämtar köket till huset nu e de bara 3 veckor kvar tills man har ett hus att slita i, för de är de man kommer göra fram till jul om de vill sig illa.
Var i huset o mätte lite häromdagen, känns helt overkligt, men de kommer bli så fint när vi e klara sen.

Idag fyller carl-Einar Häckner år hör ja på radion, 41 år de betyder att man fan börjar bli gammal själv.
Gud när man va typ 13 tyckte ja o min kompis att han va bland de finaste som fanns, fast de tyckte vi nog om alla som va långhåriga..hehe tur man inte hade krav på att dom skulle va trevliga lr smarta, ja man hade nog inte så mycket krav på något alls då.
Ja snart e Jessica i den åldern, man blev kär i allt som rörde sig o hjärtat blödde för inget alls o tårarna sprutade.

Nä nu ska jag göra mej klar för att jobba o plocka lite här, eftersom de är visning på torsdag så kan de ju va trevligt o inte behöva städa massor igen...någon här sa att de va igår vilket inte va fallet...hmm;)
Men ja vet iaf vem som ev ska flytta in, i Vargön är inget hemligt länge vill ja lova.


....liten ligger även idag

Grejar lite o pysslar om liten som även idag ligger i sängen, igår klev hon inte upp för än kl va strax innan 4 någon gång.
Nu ska jag dra på mej lite kläder o sen gå ut o gräva upp lite plattor, lika bra o ta med dom till huset när man ändå  betalt för dom o använda dom där.
Är lite i valet o kvalet om tapeterna itll sovrummet...hmmm, får fundera ett litet tag till, ska ju inte beställa för än om 2 vekor.
SKulle allt villja åka o köpa golvet innan så att de e klart, får nog prata med mamma o se vad hon säger om en tur till helgen o spana runt lite på olika ställen.

Den här videon påminner mej om semester o sommar, den gick på Prime hela veckan när vi va på Daftö.
 

Den här rullar för fullt inne hos Jessica

Tänk va musik kan göra med en, arg, glad, deppig lr helt galen av energi 
 
musik är bra till typ allt;)



nu så

Nu ville de sig äntligen, hittade inga bilder på tapeterna till hallarna men dom är ju som sagt enfärgat ljusgrå i grovhallen o mönstrat grå i vanliga ingången.
Alla fonder har vita tapeter på de övriga väggarna.


Vardagsrum


kök

Jessics ( öh sa ja att den va knall rosa;P )


Sovrum


Tror nog detta kan bli riktigt bra, golvet vi kollat på till alla rum utom hallarna är detta

Hallarna blir svart&grått klinkers laminat.
Ska börja leta lite kakel till köket då dom skivor vi tänkt köpa blir otroligt dyra att sätta in som det ser ut nu.
Så idag ska vi till huset o mäta överallt, väggar golv o dörrar så att allt e klart den helgen vi får nycklarna.


tapeterna valda

Idag har Sandra varit här o hjälpt mej, jag är så tacksam över att hon ställer upp o hjälper mej med att packa o feja i lägenheten.
Vet inte om jag någonsin sagt de förut men jag är så glad o tacksam att ha dej hjärtat.
Hade förbesiktning idag o den gick bra så vi får hoppas att slutbesiktningen går lika smärtfritt för oss.
Nu är mer lr mindre de som går att packa gjort, blir lite små plockande framöver så klart med de värsta e färdigt o alla gammla fula lampor e tillbaka igen där dom ska va.
drack lite kaffe på stående fot mellan att vi grejade lite, har ju numera inga köksmöbler alls här då vi sålde dom i söndags, kommer ju inte ha plats för dom i huset sen.
Har köpt barbord/stolar redan till de men känner inte att ja vill sätta upp de här o göra mera hål i väggarna.
Vid 3 tiden när vi var ganska klara så ringde mamma o då va de dag o åka o lämna in lite prylar på Lyckans som dom ska sälja åt mej o sen iväg o slänga en hel massa skräp.
Sen hade dom ringt o sagt att vårt hallgolv kommit så då fick vi åka ut till överby o hämta de o sen iväg till Flügger för att lämna tapetprover o bestämma alla fondväggar o till köket.
Hade tänkt lägga in dom här men se de ville inte min dator alls va med på idag så de får bli en annan dag.
Svart i sovrummet, brun/går i v-rummet, vit i köket o knallrosa i Jessicas rum så snart vi såg tapeten hon o  ja så va de klart.
Alla dessa fonder kommer ha vita tapeter i övrigt o alla fonder uton Jessicas har mönster, grovhallen blir ljust grå och den andra hallen blir grå oxå men fondtapet.
Kommer bli sååå fint när de e klart, en hel del målande oxå så allt blir vitt o fint så klart.
Nu ska vi bara enas om golven till resten av huset, jag vill ha riktigt mörkt men P e lite tveksam än så länge men ja tror de kommer bli sååå fint.
Har kollat på matsalsbort oxå så nu vet vi ungefär vad de är vi letar efter, va in på EM o kollade där i söndags men ja tycker verkligen inte att en stol ska kosta nästan 1500 kr.
Ja köper häldre saker på blocket lite billigare men bra o kan med gott samvete göra mej av med sakerna senare i livet o även ha råd att köpa massa annat för dom pengarna jag sparade.
Jag älskar att fynda gammalt som nytt spelar ingen roll vad det är.
Ska kolla på ny säng till Jessicas rum oxå, går ju inte att frambringa någon sådan begagnad tydligen än så länge så hennes säng ska säljas.
En super bra säng verkligen eftersom den rymmer så mycket i de stora lådorna under men hon känner att den börjar bli lite för "små tjejig" för hennes del.
Pär ska sälja av sina sterio prylar o köpa lite mindre saker, för dom vi har nu tar så mycket plats som vi inte riktigt har sen, jätte bra saker men som sagt platsen behövs till lite annat.

Nä dax o se till att lill skrutt hoppar i säng, utan sin dator ( någon i huset kunde inte vänta med att ge den till henne när hon fyllde...hemm undrar vem;P ) den är dock en bra väckare för hon flyger upp nästan på morronen för o slå på den.
Igår skulle vi se på draktämjaren r va den nu hetten, en tecknad film iaf.
Tror Jessica han se typ 15 min innan hon stensov, men så kan de gå när man inte sover på nätterna;)
Nä nu ska jag slappa lite i soffan o sen blir de sängen för i morron blir de jobba igen.





...

Hemmet ser ut som min hjärna just nu, totalt kaos.
Att ha barn som är påväg upp i tonåren är inte det lättaste, det var säkert inte lätt på min tid de ska gudarna veta men jag tror nog jag har fått min beskärda del av karma va de gäller barn flera gånger om.
Hur vet man när man gör rätt lr fel, ibladn skulle man bara villja köra skallen i väggen o hoppas att allt är fixat när man har vaknat upp igen.
Men så funkar de inte, himmla synd måste ja säga.
Just idag är vi på ett strålande humör, sakerna flyger o orden haglar.
Usch idag är en sån dag man bara vill krypa under täcket o gråta en stund, men de hjälper inte.
Ja måste finnas där o ge tröst o försöka förstå samtidigt som ja måste sätta regler.
Tårarna trillar o grodorna hoppar ur munnen, de e hemskt när de kommer från dom man älskar mest.
Nä nu orkar ja inte mer nu går ja ut till mina djur...


RSS 2.0