Åska

Sitter på altanen o tittar på den hemska fullmånen som aldrig vill att ja ska få sova. Första 2 veckorna av semester åkte jag efter resten av familjen på influensa o kände mej halvdöd. Vi hade det helt otroligt i Grekland, maten åhhhh vilken mat. Längtar redan tillbaka. J var den som stod för shoppandet på denna resan, bikinis o lite annat. För mej blev det äntligen ett par RBs brillor😊
Hotellet va jätte bra, kunde varit mer kuddar o en bättre extra säng men annars inget att klaga på alls. P fick bara en veckas semeste stackaren😞 o så fort ja kom tillbaka till jobbet så pang o så kom influensan tillbaka o nu har jag dragits med de i 2 veckor igen😢 så fullt i bihålorna att de kom ur ögonen o ont i halsen så att svälja inte öns va ett alternativ o ont i ena örat. Men inget mer än hem o äta piller o ta de lugnt tyckte doktorn. Nu kändes de som att de började bli bättre o så idag.... Åh så va e tillbaka igen. Ingen feber än men halsen, ögonen o örat tar kål på mej.
Lyfte armen häromdagen i någon lite sträckande vinkel o pang så sprack axeln igen o massa snor grönt var välde ur😱😷.
Nu har vi fått hem våra dörrar till altanen o det är iaf lycka i min bok vill ja lova. Ja bor verkligen hör ute på altanen med en bok lr mina podar. Älskar lugnet av att bara sitta o vara.
Nu rumlar åskan runt på himmeln, så mysigt😊
På bygget har det stått rätt stilla nu, garageporten har satts ihop äntligen bara de sista kvar på den. Taket är gipsat till hälften så nästa grej är att börja guta i golvet. Men i helgen blir de först o främst sätta in dörrarna på altanen.

RSS 2.0