Matsalsbord

Ja idag är det tillbaka till jobbet igen....Suget efter det kan man säga är ganska så obefintligt.
Jag vill häldre va hemma o greja o städa o kanske sitta lite i solen, men jag är ju iaf hemma igen innan solen gått ner så man får va glad för de lilla.


Ska strax göra mej klar o åka, önskar jag kunnat somna om när Pär åkte till jobbet men de gick inte alls.
Idag serveras det tydligen god middag vid matsalbordet när jag slutat;)
Inte illa vill ja lova, Jessica o Pär hjälptes åt att skruva stolar medans jag skulle klippa gräset.
En slad senare, jävla as säger ja bara.
Ja brukar alltid va så noga med hur jag kopplar o grejar o idag hade jag väl tankarna på något helt annat o det slutade med en 25 m lång kabel mindre, jag hittade iaf en ny o gräsmattan blev klippt iaf.
Så här såg det ut när jag kom in...

kortet är taget med mobil så därför e de lite kass.
MEn det blev verkligen så himmla bra.
Så nu kryper det i skallen över hur vi ska göra med resten av rummet.
Maria o Henrik kom förbi precis när kaffet runnit ner så vi satt ute i solen en liten stund o pratade.

Till helgen blir det mat o goda drinkar med goda vänner, ska bli såå kul;)
S´å då blir det lite knytis, alla tar med sig lite egen mat o lite att dricka så fixar vi lite sallad o sånt som efterätter o lite drinkar.
Nu e det bara o hoppas att vädret håller i sig så att vi slipper regn o kan sitta ute o grilla.

Nä om man skulle dra på sig en feja o kamma sig lite kanske...
Ringa mamsen o se om hon kanske vill ta lite skräp åt mej oxå så jag slipper hoppa över allt skit i garaget o förådet...

Nä då fick man iväg då, ta hand om er idag...


sommar o sol....

Ja då var midsommar över även detta året och vi hade en jätte trevlig kväll tillsammans med många kära vänner.
I säng redan klockan 12 o vaknade första gången vid halv 6, inge kul alls men jag lyckades somna om till kl 8 igen som tur var.
Sen gick dagen åt till att pyssla o greja med lite av varje.
I går var vi ute en sväng o skulle ha lite äventyr men vi kom till Mio i Uddevalla o sen va det bara att åka hem igen tyckte alla för ingen orkade lyssna mer på mitt gnällande ( har haft ont i magen o mått skit dåligt o kännt mej svimfördig sedan i torsdags kväll) om att jag snart skulle dö så då åkte vi hem.
Jag vilade på sängen en stund o sen gick jag ut o vilade på soffan.
MEn trotts att jag mådde så jävla dåligt så hade jag svårt att ligga stilla så jag ringade o frågade om mami o papi hade tråkigt o ville komma o hjälpa mej lite.
Pelle var uppe på berget o fiskade så när ham kom hem då var häcken klippt o en del av panelen nere och brunnarna var i full gång med att rensas.
Det är så skönt när man är flera tycker jag, det händer så mycket på en gång o man får lite mera lust att greja än när man är själv som går runt o grejar.
När vi var på Mio så fick vi oxå se ett såå himmla snyggt bord, ett bord jag aldrig för mitt liv trodde att P ville ha men tydligen o turligen hade jag fel.
Högblankt vitt bord med svarta stolar i skinn o kromade ben, ska ta ett kort på de senare så ni får se.
Det är allt utom detta vi har letat efter kan man väl säga;)
 Så idag ringde P hem o sa att han hade varit o köpt de;)
Så nu e det röjar dax här, flytta mattor o ändra o dona lite o så har vi rensat Jessicas rum vilket var hennes krav på att hjälpa mej att jag först hjälpte henne så vi inte glömde hennes rum sen.
 Så där inne har jag suttit hela dagen känns det som, inte är det klart ännu men nu måste vi verkligen gå till affären o köpa mat innan vi dör av hunger.
Så får vi fortsätta städandet när vi kommer hem, just nu håller J på att göra sig klar o de vill jag lova tar sin tid, som om en annan skulle på bal.

Nä nu svälter jag ....nu går vi!


ikea...

Då var det måndag igen o bara att ta nya frsika tag inför de kommande 3 veckornas arbete som är kvar innan det är dax att gå på semester.
Helgen har innefattat bära tegel så att jag vid slutet av dagen såg ut som en rysk brotterska;) och på kvällen var vi hemma hos Maria o Henrik för ett parti Risk o även lite kortspel, en vinst till Pär o en till Micke som slog mej med ynka 2 poäng i Plump.
Igår vart det ner till IKEA igen o denna gången fick jag med mej både gångjärn till badrummet o uppläggningsfaten som var slut sist vi var där.
Hittade en massa saker som dom sålde ut men så tog vi ju inte med oss släp så de var bara att gråta lite sitlla o inse att de får bli en annan gång, okmmer ju en ny katalog om bara 1½ månad så då ska allt de gammla ut o in med nya fina saker på alla varuhusen.
Väl hemma vart det kaniner för hela slanten, en som köpte bur, en som hämtade sin kanin o en som ville få lite manikyr;)
MAria o Henrik var här o tog en kopp kaffe mitt i allt så jag var nog inge vidare sällskaplig men dom hade ju Pär som tog had om dom.
Efter allt de var klart tog jag o Maria sällskap till affären.
PÅ kvällen var man helt slut efter att ha sprungit runt på IKEA hela dagen o även på de övriga butikerna brevid.
Mina kära föräldrar slog äntligen till på en dator..o  då va den slut;) så typiskt,men dom finns kanske kvar här på Överby om man har lite tur.

Nästa helg är det midsommar o då blir det mssa mat o öl, helgen efter det blir det massa grillat o drinkar;)
För då kommer mina arbetskompisar hit, de ska bli så trevligt, Sandy jobbar så hon kanske bara hinner komma förbi en snabbis som synd är.
Men trotts de så hoppas jag att vi kommer få det super trevligt allihop.

Idag jobbar jag sent, hatar de verkligen men nu e de bara 2 sånna pass kvar så ja ska väl inte gnälla för mycket för sen kommer 4 veckors frid....lr ja inte riktigt men iaf inget jobb på jobbet.

Nä nu ska jag ut o röra på dököttet för de här med kondis e inte riktigt min grej längre, måste bli lite ändring på de nu.


trött

Vaknade nyss ur en dröm där någon slog av benen om o om igen på någon som var en vän, när benen var klara så började dom med armarna.....
Hatar att vakna upp av sånt o inte kunna somna om, jag har hicka som en tok o ingenting hjälper för att bli av med de.
Ute är det regn och det blåser som bara den, sånt får mej alltid att inbilla mej att det har hänt något som inte borde hända, någon har kört av vägen lr brutit ett ben lr vad som nästan, men känslan av att vakna av mardrömmar få mej alltd att bli rädd på något vis, vädret gör sitt oxå.
Idag när jag kan sova längre oxå de e så typiskt.

Idag är det äntligen skolavslutning, just nu är jag tacksam över att vi kommer att vara inne o inte ute som vi annars i värmen o sol varje år gnäller om att vi önskar att dom kunde byta ute på sommaren o inne på vintern men nä, men som sagt idag när man ska gå i klänning o regnet vräker ner så är jag nog lite glad åt de iaf.

Tänk vad åren går fort, man har alltid hört gammla som pratar så om att åren rusar förbi, jag känner verkligen att var tog dessa åren vägen?
JA minns det som igår när jag slutade 6an, man trode att man var störst o bäst o kunde allt, det var sista sommaren av frihet på något vis.
Spenderade hela den sommaren tillsammans med mina då nyfunna vänner i stugan och vi vek inte en tum från varandra.
Vad vi gjorde? Ja du just nu kan jag bara komma på att vi gick o cyklade konstant *s*, låter som en gammal tant..-När ja va liten fick man minsan gå överallt o vi hade 4 mil till skolan.....bla, bla, bla.
Nä så illa var de inte kanske men vi bodde alla en bit ifrån varandra.
När sommaren var över o man tog sina första steg in på okänd maark på sin högstadieskola så var man inte längre så tuf.
Jag hade turen att mina barndomsvänner gick där redan så jag klarade mej fint.
Jag är glad att Jessica inte börjar på en lika stor skolan som jag.
Jag hoppas verkligen att hon kommer att trivas i stan till hösten.
Hoppas bara regnet kan avta lite så man inte ser ut som nått katten släpat in sen.
Jessica har beställt jordgubbar tills i dag så de ska hon minsan få sen.
Nu ska jag hämta min telefon o mitt täcke o slumra lite till mix megapols morron från gbg, dom är heeeelt underbara o lyssna på o jag är mer död än levande.
Skulle tagit med mej extra redbull frpn jobbet igår, vi fick nämligen vårt årliga avdropp från redbull flickorna;)
Tänk vad så lite kan glädja, tycke fler ställern borde åka runt o ge oss lite saker;)

Tog en snabb fika med Mia efter jobbet igår o pratade mer om vår kväll då maten o alkoholen ska flöda, ja inte bara de men det låter fint om vi inte sa ett ont ord om någon, vilket vi ju aldrig skulle göra.
Ser verkligen fram emot den kvällen o jag hoppas verkligen att vädret är med oss då annars blir de inte lika kul om regnet öser ner.
Nä täcke var de annars kommer ja va dö sen.


ja har ett sår

Då var allt målat för idag tror jag, får se om jag hittar lite mera plats o göra av resterande på lr om P kanske hinner såga lite mera idag så jag har något att göra i morron innan jobbet.

Idag har jag en sån där olustig saknad, saknad efter en männsiska som gjort mej otroligt ont men som på något vis alltid finns kvar.
Ibland känner jag att jag kanske är långsint men det är mest sådana här dagar när jag saknar att ha henne nära att sitta med en pinne i ena handen o en kaffe i andra o bara tjöta om allt o absplut inget.
Ibland undrar jag varför hon gjorde som hon gjorde, om det var för att vara avsiktligt elak lr om det var så hon då hade tolkat saker?
Men det förstörde så mycket, sår som aldrig kan läka till de som var innan.
Men saknaden finns alltid där iaf, att ha någon så nära sig som sedan kastar ner en i ett brinnande hav av lögner utan orsak är inte lätta att förlåta om man någonsin kan men hjärtat o hjärnan vill ju inta alltid samma.
När jag grejar o fixar blir det extra uppenbart att min bollplank för inredning och små idiotiska detaljer inte finns där....Tänk om man kunde plåstra om o starta pånytt? Även om det aldrig blir samma....Pling!
Vi kommmer ses på fredag undrar hur det kommer kännas....de var så länge sen.

Nä nog funderande nu ska jag gå ut o leta rätt på Melly som troligen inte alls är sugen på att gå in.
Idag går Veronica Maggio för fullt på sterion....




Tröttare än snittet

Ja då va de morron igen då, klockan är halv 6 o jag är ledig.
Känns skönt att om 1½ vecka så är det sovmorron för min del eftersom Jessie slutar skolan o inte behöver gå upp så titigt.
Tänk va tiden går fort, tonåring o börjar 7an, vart tog tiden vägen?
På fredag är det studenten o flera av mina kolegor på jobbet tar nu studenten.
Det gör äen Vickan o Linda, känns helt sjukt konstigt Båda dessa är o förblir nog trotts allt alltid 7 år i mitt huve o jag blir lika förvånad varje gång över att dom är stora redan.
Jag kommer inte kunna vara med o fira någon av dom då jag ju jobbar...heeeeela långa helgen.
Jag är sååå otroligt trött efter att ha jobbat dessa senaste dagarna så ögonen går i kors o krroppen känns som gummi.
Orsakerna till det är många och inget jag kan lr vill ta upp här med risk för både de ena o andra men jag vet att jag inte är ensam utan att vi nog mer lr mindre känner samma sak alla som jobbar nu.
Och det har varit så här väldigt länge nu.

I måndags var det åska för hela slanten jobbet var utan ström i typ en kvart men resten där ute var dött o delar av vänersborg var utan ström i över 5 timmar.
Här hemma gick strömmen kanske 6 ggr men som längst i ca 1 timma.

Idag var min plan att klippa gräset o greja men just nu så regnar det som bara den ute, lite sol kunde ja väl iaf få när jag är ledig en heeel lång dag.
Hade tänkt börja måla lite men som sagt det regnar ju.
Det har verkligen varit fullt upp här det sista, jag inte jobbat så har vi grejat med huset är lr hos mina kära föräldrar som håller på med takbyte.
Snart är det inte många veckor kvar innan det faktiskt är semester o det ska bli sååå skönt.
On en stund ska Jessie till skolan o då hade det varit skönt att kypa ner i sängen igen men då kommer mami o vi ska ta ett litet snabbis äventyr o sen hem igen.
ska även försöka lura med min kära far till Brätte Haga för lite inköp av foder till alla djuren som just nu är 16 st till antalet, kommer några o hämtar en i helgen o så ytterligare en familj o tittar i dagarna.
Min älskade mormor har varit här under lånhelgen som varit, så skönt att hon kommer ner o hälsar på oss lite längre stunder ibland.

Nu ska jag förgylla morronen med lite kaffe...


RSS 2.0