grattis

Idag är ingen vanlig dag, jo fast de e våran födelsedag.
P orkade inte hålla sig o gav jessica pressent redan igår kväll:P så typisk han.
I morse åkte han o köpte frukost  o fina höst blommor medans jag gjorde kaffe o plockade undan gårdagens tydligen "kvarglömda" saker som inte hittat till diskmaskinen:P
Sen åt vi en lång o lugna frukost allihop innan P körde Jessie till skolan o åkte till jobbet.
Sånna mornar älskar jag, lugn bara lugn o ro.
Jessie va jätte glad över sina pressenter.
Idag är det precis lika vackert väder som den dagen hon föddes, tänk att det redan gått 15 år, herre gud vart tog tiden vägen?
Jag är så lyckligt lottad över min familj, allt vi gått igenom för att komma dit vi är idag.
Jag skulle aldrig vilja vara med någon annan, denna mannen är verkligen den jag vill dela hela mitt liv med som jag alltid sagt, o efter vad som närmar sig 17 år älskar jag honom bara mer om de är möjligt.
Så många i vår bekanskap går isär just nu, är det bristen på kärleken lr är det orken, är det ett grönare gräs som lockar?
Jag tycker det är hemskt synd iaf, jag blir verkligen ledsen för vissa av dom, vissa kunde man väl förstått att de skulle bli så här för länge sedan.
Att laga ett trasigt förhållande med att köpa saker funkar väl sällan, men de är ändå tråkigt.
Vissa par önskar jag man kunde klistra ihop o ge lite kärlek på burk.
Men kärlek är inte så lätt som de låter, båda måste vilja.
 
Jag vet att jag nog kanske är ganska dålig på att visa min kärlek....vem vet ja kanske behöver en liten omformning oxå:)
 
Nä dax o röja upp lite o sen blir det gå o handla o sen kanske slänga ihop lite muffins till kalaset, idag kommer nästan hela familjen Lundgren hit o grattar o äter tårta som L har bakat, ska bli spännande o se hur den ser ut, god vet jag redan att den är.
 
 

alltid denna renovering...men ja gillart;P

I helgen som gått har det hunnits med en delute p åbygget.
Nu är alla väggar utom den nya osb-ade o gipsade nästan hela Js rum är pappat förutom själva sov delen o det har börjat sättas upp gles för kommande gips.
Det har rivits lite av förådet o lite mera isolering i taket har kommit upp.
Idag ska skorstenen komma o vi hoppas att vi har fått fixat golvet tills helgen så vi kan instalera o fixa med sotaren o få in pappren igen så fort som möjligt så vi kan börja elda.
Just nu ligger vi efter hur mycket som helst känner jag, verkligen ångest över hur vi ska hinna va klara med allt ute med tak o kamin o allt annat o sen Js rum...min sambo är en riktig tidsoptemist, värre än jag!
 
Igår var det underbart förmiddagsväder o vi tog en promenad i solen o gick förbi M o H som var i full gång med att renovera sin ena hall. dom har satt liknande skivor som vi har i vår hall o bytt alla dörrar...ååhhhhh så fint de kommer bli är så glad för deras skull.
Kan ju säga att suget efter at byta innerdörrar inte blev ett enda dugg mindre;P
Dom hade lite små fix kvar o sen ska M lägga nytt klinker golv, dom har precis gjort badrummet som oxå blev jätte bra.
När vi kom hem igen så vart de lunch dax o sen yppade jag att tänk att få åka tillikea o bara shoppa loss.
Det blev en tur dit o till nya el giganten o city gross o inte en sak köpte vi:(
Kan ju säga at det inte hade med mej att göra utan min andra hälft som inte fick nog av inspiraton;D
Vi ska bygga o trixa o mäta lite o troligen åka på fredag lr nått ist, ska iaf sälja byrån nu så är den borta tills de andra kommer tänkte jag, då finns det ingen återvändo;) 
 
Jag är total såld på  Italienskt kakel till den nya hallen/tvättstugan, ska lyckas övertyga min älskade hälft om att det är en super ide, så vackert o inga mattor behövs.
 
I morron är det dax för sjukgymnasten igen o se vad hon har att säga.
 
Nä här går de inte o hänga nu blir det lite mera träning o sen ladda en ny maskin tvätt bädda rent o sen städa lite mera o rensa, hur många gånger kan man göra det o ändå ha saker kvar?
Var gör alla andra av sina saker?

RSS 2.0