idag är jag målare igen...

Idag har jag varit målare på jobbet, slipat o tapetserat bardumsmiljöer.¨
Det är sååå underbart att ha ett jobb där man kan få fixa o greja i måndags tapetserade jag mallar för våra nya tapeter, visserligen inte med lim men med dubbelhäftande tejp;)
Har fått runt 10 nya tapeter så lika många gammla säljs nu ut, hutlöst billigt o bra, känner hur det suger lite i mej efter att fixa lite, kanske skulle köpa till garaget när de ändå är sååå billigt.

När jag tog bussen hem idag trodde dom väl inte sina ögon, det var bara en roller i näven som fattades kändes de som då hela brallorna var fulla av spackel o lim, mitt hår fullt av slipdamm ska vi ju inte äns prata om.
Hade en trevlig pratstund med Sandra påvägen hem från affären.
Sen var tanken att vola men det blev en liten promenad ist.
Nu är de snart sängen sov dåligt som fan i natt, drömde att huset brann o att ingen kunde komma för att vi jobbat för lite över månaden innan så de va bara o ösa vatten själva om vi ville ha något hus medelades de...vaknade med hjärtat utanför bröstet o kunde inte somna för än kl va över 3 igen.
 Har så gott som klippt blåbär klart, fick se igår att hennes öga som jag trode var bra inte alls verkar helt okej, kan bero på luggen så nu rykte den oxå, hon har ju en viss förmåga att bara rusa rätt in i allt ink vattenpipen.
Hon ser iaf o det är inget som hon ser ut att ha ont av, ögat reagerar som det borde så vi får hoppas att det går över, gillar inte skador jag inte vet vart/var dom kommer ifrån.

Enda lediga dagen igår spenderades på telia, stön för krångliga grejer säger ja bara, va in en snabbis på sissters o fick med mej en hel kasse kläder hem;) de e sna lycka att handla på rea att få 9 saker till inte äns priser av en;)'

btw måste säga att tonåringar är lite som ett virus, kan va skönt ibland men man vill lika fort bli av med de...hemskt o va o hemskt o ha, fast man älskar dom så de gör ont i hela kroppen när grodorna hoppar ut ur deras munnar...bläää

Nä dax i slita sig i morron blir de jobba o sen hem o dra lite ström o rita garag o räkan stenar o brädor...åh ja vill börja nuuuuu o riva o greja men de dröjer lite till.


jag borde

Ja nytt år o nya mål att sätta upp o nya planer.
Att lova en hel massa som man inte kan hålla känns helt onödigt, lite konstigt att man har så mycket villja o önskan om vissa saker men när det väl kommer till kritan så nä.
Att träna är en sån sak för mej, jag som alltid varit den pinniga är helt plötsligt den som är som alla andra lr kanske mer o de e inget jag alls trivs med.
Missförstå mej rätt ja vill inte se ut som en pinne igen men allt de här extra fluffet som har bosatt sig på min kropp känns inte riktigt ja.
Att gå ner i vikt är inte direkt något allternativ som är jätte bra men att få lite fastare kropp igen det känner jag är ett måster om jag tänker visa mej ute till sommaren.

Får bli att inhandla lite träningsprylar på jobbet tror jag minnsan.

Denna helgen när man äntligen är ledig har man fått gjort absolut inget alls mer än att ligga på soffan o sova typ.
Vi var iväg o speladde med goda vänner en tund igår kväll o på förmiddagen så var vi på berget o grillade.
Nu väntar ja på att restan av familjen ska komma hem, J är hos mina päron o P är o simmar.
Önskar jag hade en gnutta av hans motivation o ork, just nu är jag mer sovande än vaken  känns de som.

Om vädret är fint i morron när jag sluar jobbet så blir det promenad o en hel massa tid med djuren.

Var på torp en sväng i lördags oxå o inhandlade varsina nya jackor på rean inte alltid man kan spara över 3000 på de så de va lite kul o behövligt.




RSS 2.0