Så bitter ja blir ibland..

De här med att vårda en blogg är nog inte min grej:P
Våren börjar anlända så sakta o det kryper i kroppen efter att börja röja o bygga o fixa o dona överallt.
Vissa perionder på året har jag nog lätt för att bara stänga in mej o inte umgås specielt mycket med någon, utan att jag faktiskt tänker på det själv det lixom bara händer.
Alla vänner fixar nog inte riktigt de, men sen har man dom som man kanske inte pratar med på evigheter men ringer/ses ibland o man vet att dom finns där...dom, nja med hon.
Mitt samvete kan verkligen gnaga mej sönder för att jag är den usla vännen som inte ringer lr åker. 
Men jag tror att hon vet hur mycket hon betyder för mej, du är är en san vän som jag önskar all lycka i världen.
Jag är glad att äntligen kunna se riktig lycka från hjärtat när hon pratar om sin kärlek o lyckan över att snart bli föräldrar till stor pälsig bäbis:) 
Djur e verkligen mitt lim i livet, jag skulle aldrig villja vara utan de.
Vissa säger att de är ens barn, men alla vill inte ha barn o jag förstår det oxå...de är samma som att inte villja ha djur i mina ögon.
 
Vänner som inte fixar att man inte umgås nästan hela tiden gör mej till slut lite ledsen.
Jag orkar ju knappt med mej själv 24/7 hur ska jag då orka med fler än dom som jag bor med?
Nä då kan de kvitta känner jag, jag krusar fan ingen, jag erbjuder de jag har o duger inte de så skit i de!
Ja idag är ja fan bitter över den så kallade vänskapen, inte den med stort V utan mer den med litet.
Lr de kanske är mej de är fel på?
Nä, orkar inte jag med mej själv på heltid så borde inte någon annan göra de så det är mer som att jag ger dom en chans att fly kanske:)
 
I går var jag arg på alla patetiska jävla rediga kvinnor som ska klanka ner så jävligt på alla.
Läser under en bild på en vältränad tjej som en känd tjej lagt ut på instagra, -perfekt lr för mycket? Hon ville bara ha en åsikt för lr emot, nä då ska halva jävla rediga klubben komma med komentarer om att hon är en dålig förebild om hon ser ut så, att man inte ska svälta sig o de ena med de andra.
Asså ja blir så jävla trött, säg för lr emot inget annat.
Bad hon om att få en uppläxning?
 Säg att hon varit en överviktig tjej o sagt att hon börjat träna o gått ner några kg ja då är det helt okej, för att?
Får man bara träna o villja trimma till sin kropp om man är tjock?
Är man smal/normal ( va normal nu är ) då ser folk ingen orsak till de, då blir de ramaskri. herregud du som redan e så smal. 
Tror folk på alvar att bara man rör sig som "normal" som att utföra fettsugning? lr börjar man lyfta vikter ser man snart ut som en bodybilder?
Att få en kropp att se ut som en bodybilder tar år av träning, det är ett heltidsjobb, inget man blir av några pass i vecPersonligen tycker jag att tjejer är som snyggast med lite muskler, skulle gärna ser ut så själv men nu skiter jag ju inte pengar och inte heller motivation:P
Vi vet ju alla hur de där med träning funkar för mej, det började se lite ljusare ut innan jag skadade mej o jag kom i lite bättre form men nu är det verkligen kaos.
Just nu väntar jag på ny operationstid som väl dimper ner vilken dag som helst, det är dax att befria mej från all skrot i kroppen. Ingen som man vanligtvis gör om man inte som jag lider av att ha metall man känner genom sin jacka typ in opererat.
Jag har ju ganska nedsatt rörlighet i min arm och lär ev aldrig bli bättre än så här, att jag klarar av att hänga in man jacka i mitt skåp på jobbet.
Oj vad jag snöade iväg, bitter på brudar va de ju.
Varför är vi tjejer sånna?
Att de ska hackas på alla, inte fan gör tjejer de på killar.
Nä men ändå ska vi skapa partier o organisera oss o va så himmla noga med att alla ska vara femenister.
För att? för att vi ska kunna förtrucka varandra ist?
Ja inte fan är det väl männen som skapar större klyftor i sammhället, det är ju vi själva med vår jävla dubbelmoral.
Ena stunden ska vi vara hemma lika mycket med baranen men i nästa ja då behöver barnen sin mamma mer de första åren? va?
Vem fan har kommit fram till de undrar jag, inte fan blir ett barn en sämre männsika om den får enbart växa upp med en pappa lr kanske tom två.
Ena stunden gnälls de om orättvisor o i nästa gräver vi gropen själva o hoppar i den, nä fy fan.
Ibland önskar jag att jag vore förr man av många orsaker.
Killar kör sin grej o inte massa skit, dom säger som de är o ingen bryr sig.
När jag säger som jag tycker bland andra kvinnor himmlas det med ögonen o ojas...för att? JA men jag är lite av en obekväm männsika i många lägen tror jag, en som pratar för mycket för länge o inte alls när någon ber mej utan gärna svarar på andras frågor som om jag led av någon sorts jävla mun diare.
Ja de finns så mycket jag skulle kunna skriva om de men inte äns jag orkar ju med mina tankar;)
 
Idag har jag en ledig dag o den har gått i tecknet städa o röja o så lite serier mellan allt. 
Vi har kommit en bit påvägen av bygget i garaget så nu är Jessies rum uppe o det fattas 1½  skiva gips o sen ska golvet flytas där inne.
De lät ju skit lät...men, ja hemma hos oss finns det alltid ett MEN!!!!
Innan de kan göras måste det som ska bli grovkök fixas, ny syll ska skruvas fast och det ska jutas upp o sen ska det reglas ny vägg mot vardagsrum er och taket i resterande halvan av garaget ska sättas uoo och även den vägg som ska vara mellan orovkök och garag.
Så mycket små skit som ska fixas o grejas ute oxå, har börjat planerna för nytt staket mot den ena grannen o hoppas vi kan få till de snabbt innan dom typ packar ihop o tackar för sig o man får en ny granne som inte alls vill ha staketet så, men allt tar tid o de e något jag inte har så jävla gott om.
Min sambo som jag verkligen älskar över allt på denna jord är oxå den männsikan som kan göra mej såååå galen att jag vill leta upp ett rep o hänga mej i närmsta träd.
I hans ögon tar ett hus tid o måste så få göra, men som sagt tid är inget vi har till övers. I mina ögon börjar min far bli gammla o ingen på hans sida har varit vid liv så här länge tror jag så det känns som lite lånad tid så då får man göra nu o inte sen när man måste betala någon för kunskap som redan finns.
Men som sagt, lite fiske, lite LP skivs jackt o annat pyssel som att se på tv funkar utmärkt för han o i min kropp pågår då ett vulkanutbrott.
Jag vill oxå kunna slappa men jag vill inte bo i en krigszon i flera år, min sambo lider tyvärr inte av detta alls utan är mer som en hel zon hela han, lite som en tromb med allt han sprider omkring sig.
Vist skulle jag kunna städa tills jag somnade men om jag inte orkade innan jag skadade mej så är orken mindre nu. 
Igår på sin födelsedag plockade han iordning lite för första gången detta året, denna glädje att slippa göra allt o då menar jag typ allt utom viss mat på helgen är obeskrivlig, 
De ständiga plockandet, men jag ska nog göra som jag gjorde med Jessies saker när hon var liten antingen dammsögs dom upp lr samlades i en påse i förådet:)
Nä nu har jag gnällt på tok för mycket som alltid, åter till röjandet innan de är dax för middag o pappsen kommer o grejar.
 
 

RSS 2.0