tid som inte finns

Ja idag är min lediga dag, den började tidigt o det känns rätt skönt för vi har trotts allt hunnit med både lövkrattande, tvätta bilen, styra upp i kaoset lite iaf o även lämnat allt skräp o pantat en hel massa pant o även tagit hand om djuren lite extra.
Får så dåligt samvete när det kommer till mina små för jag har verkligen såå lite tid nu känner jag så jag är glad att dom bara är 4 o inte 15 som förra vintern.
Inte snö så långt ögat når o en endag dag som varit rätt kall -5, men vinter däcken e på så nu kan de komma när de vill;)

nästa helg är det första advent o då ska jag på tisdag hinna röja fram allt som då ska sättas upp, jag smygstartade med köket lite idag men på tisdag får jag ta resten för det är nog min enda lediga dag.
Idag är det ju söndag o det betyder söndagsmiddag med M.
Så nu är dom o simmar o sen blir de käka o se på film innan de e dax o hoppa i sängen för en tidig morron på jobbet.
Härligt, jag är så glad att jag fått denna chansen till ett nytt jobb att göra nått som jag verkligen älskar, inte alla delar de hade väl varit o ljuga, vet inte vilken de är än men de kommer väl:P
Denna helgen har man iaf märkt av att snart e de jul o framförallt att på söndag ska alla grejer i fönstren upp.
folk handlar som aldrig förr o nästa helg lär bli värre o även närsta o nästa, ja ända fram till julafton vi har faktisk öppet på julafton oxå så är ni sent ute så kommer ni till rusta o handlar vi har allt i julklappsväg.
Själv har ja inte köpt en enda julklapp ännu....
Vet inte när jag ska hinna, har ingen tid över till något känner jag, all ork jag har lämnar jag av på jobbet just nu men jag vet att det kommer att lugna ner sig senare när man är inne i allt mer.
Detta jobbet är så mycket mindre stress än vad jag är van vid o det är såå himmla skönt.
Vill ha lite mera tid till vänner men ja som sagt tid finns de inte så gott om nu som förr, lr hade jag tid då? nä antagligen inte..hehe
Nä dax o röja lite mera o börja med maten..


snor o host

Man kan ju undra va man gjort för ont för att inte få va frisk.
Bara för att jag råkade yttra att jag äntligen var frisk så fick ja de här knaset med min mage o så när det iaf verkar ha blivit om än lite så bättre så kommer den jävla hostan tillbaka i full fart igen, denna gången med en trevlig snuva som kompis.
Idag har jag jobbat halvdag 6-10, en skön dag på jobbet har gjort lite nya grejer som jag fik lära mej förra veckan lite men idag gjorde jag dom helt själv;)
Stod i kassan i måndags o om ja får säga det själv så gick de riktigt bra tror ja.
Om ett par veckor kommer dock våra nya kassor o då är allt nytt för alla igen, så 4 olika system på bar ett par månader...de e lycka, men oxå lärorikt men vet aldrig vad framtiden bjuder på.

Imorron går ja till 3 så nu måste jag lyckas klura ut en middag för dagen o mat till imorron på jobbet oxå.
Sen måste ja en tur till affären då jag totalt glömde av de när jag åkte hem från jobbet idag.

Ska testa en ny sak med mitt hår nu när jag äntligen fått det att börja växa igen, så jag bad mamma köpa hem recinolja.
Det är nämligen super bra för håret o det växer fort som attan, 5cm i månaden ist för 1cm;) så nu ska håret smetas in o så ska vi se om det är lika bra som alla säger sen, vill bara att mitt ska växa utan att ja ska behöva knapra piller som ja ändå glömmer o ta.

Nä dax o klura ut dagens middag o leta upp mera nässpray....


fika o ikea

Ny vecka o nya friska tag på jobbet, har jag sagt att jag verkligen tycker om mitt jobb?
Nä men  ja verkligen älskar mitt jobb på en hel massa sätt, o mina kära kollegor är goda som glass..hehe

Enda tråkiga som inte har med jobbet alls att göra är ju att jag förra veckan fick skit onte i magen efter 3 tiden o sen har det fortsatt så fram till igår då det varade hela dagen o idag började det göra ont på andra sidan o bak i ryggen ist för upp i axel ner i benet.
De sista tänkte ja bara gud ring en ambulans, men jag bet ihop o höll tårarna ganska bra inne tills jag kom hem.
Nu än min bästaste mami o handlar förnödenheter o medecin till mej så hoppas vi att jag imorron är lite bättre annars blir det hemska docktorn, något som bekant hatar är folk i vita rockar snälla säger ni onda o hemska säger ja, dom hittar med all säkerhet något galet o undrar säkert vad min svarta leverfläck fortfarande gör kvar på ryggern.
Ja i dessa fall tar jag ut all otur i förtid för att det ska kännas lite bättre efteråt;)
Den allmänna uppgiften o enligt alla olika "gör dej frisk själv" så pekar allt på att det är magkatarr lr magsår.
Man kan ju undra lite vem jag gjort  arg denna veckan för att drabbas av detta?

Min älskade sambo ringde nyss, han inte direkt prata så mycket innan ölen, maten o lite biljard stod på agendan för kvällen.
Får ringa han sen innan de blir dax att sova, usch ja verkligen hatar när han e borta, då som hos docktorn kan ca en miljon olika hemska saker, allt från folkmord till störtade plan o sjunkande båtar o vilda djur.
Vi har bara varit ifrån varandra i 14 timmar o ändå känns de hemskt, hemskt långt borta framförallt.
Han har nämligen åkt iväg med jobbet o kommer hem i morron kväll igen så så länge är vi inte ensamna o jag har ju min mina goos hemma som jag tvingat att sova hos mej inatt.
Nä hä nu försvann hon oxå ut o lämnar mej ensam.

Nu har jag iaf fått lite piller men maten den glömde hon, tja de e väl inte mycket annat o göra än att sätta sig vid spisen.
Så jag ska spendera en stund i min ensamhet o tycka lite synd om mej o leta upp en rulle som vi ska se på innan sängen kallar.

Glömde ju totalt att tala om att vi va på ikea i lördags, vi provade sänar o öppnade o stängde skåp o garderober o kollade nya prylar o funderade o tag en fika, vi o halva Västra Götaland kändes de som men åh så gott, o skönt att komma ifrån bara vi 2.
vi kom iaf hem med 2 nya lampor till matsaksbordet blev ett helt annat rum med dom.¨
Sen lite lampor till köket o så lite annat.

Fikade med sandra o C i onsdags mycket trevligt o så fick jag fina presenter;)
Skönt att träffas utanför jobbet vilket inte händer allt frö ofta.

Nä nu måste jag ut o se om maten lagar sig själv lr om jag måste hjälpa till...

Miss u baby...<3


RSS 2.0