10 veckor fri!!!!

Igår sken solen o lusten att städa o röja flödade, idag inte lika mycket...grått, blåsigt  o tråkigt men varmt iaf så lite ska vi nog få gjort idag oxå, dock inte lika mycket.
Inte nyttigt o va så ÖVER efektiv 2 dagar på raken kanske.
Middagen är precis instoppad i ugnen o andra maskinen tvätt är tvättad.
Byta sängkläder i alla sängar o en jäkla massa vikande, varje kväll nästan under semestern har jag med glädje kunnat se att -Gud i morron behöver ja inte tvötta den e tom....nja inte riktigt, jag bor ju med 2 små "hamstergrisar" dom lixom lagrar sin tvätt lite här o var o sen helt plötsligt får man veta att dom där byxorna man sett hänga på en krok oxå är tvätt bland allt de rena lr så kommer Jessie på att byta sängkläder o 4 klädbyten på en dag är rätt okej...hata tvätt säger ja bara.

Jag har min sista semester dag jo vist helgen är kvar men iaf, sen jobbar jag 2 veckor o sen har ja en vecka med min underbara familj, som sen har 3 veckor utan mej.
Man kan ju undra vad dom ska hitta på då?
Vi är så gott som  klara med fasaden på baksidan, 2 foder o läckt under o över fönstren är de bara som fattas nu o de känns sååå skönt, insidan däremot ser ju ut som när vi höll på här som värst o rev, flygande papp o isolering o allt annat som de nu för med sig att byta fönster.
Vi har tänkt att hinna göra klart halva gaveln vid garaget innan hösten oxå så är alla fönster bytta sen.
Sen är det ju som sagt tusen saker inne som ska göras lr göras om.
Vi har ännu en helg varit på soffjakt, nu tror jag vi har hittat vårt offer nu e de mätandet som ska göras för att se vilken storlek vi ska ha o sen färg...gud de e som ett mindre jobb att få detta att stämma.
Eftersom vi inte hittar något bord så är det målar dax för mej igen;) vardagsrumsbordet ska bli vitt tills vi enas om ett annat.


Vi har ju nu även gjort klart vår första altan på baksidan som täcker lite mer än halva huset som senare ska glasas in, kan säga att det kommer dröja innan de blir dörrar där för det kostar multum.
Först ska det i lite lampor längs hela kanten i fram som ska lysa upp bland krukorna som ska stå där...gud  vilket tjat om ett jävla hus, ja men jag verkligen älskar o greja o fixa o köpa saker till huset o göra om.
Andra tränar, sportar, virkar o knypplar o tycker att de e livets goda, jag gör det inte de.
Jag skulle få bryt om jag inte fick riva, måla o bygga om o nytt, andra skulle dö av de jag verkligen älskar att göra. Tro mej jag springer inte runt kostant o grejar jag kan ligga med datorn i knät en halv dag o bara dricka kaffe o glo på tv, städa det är oxå en sak som jag hatar men min själ är pedant men min kropp är en lat slarver, tror de är därför vår familj passar så bra ihop:D
 

Sitter o ser på Ellen o skrattar, älskar henne verkligen hon är som ingen annan;)'

Midsommar har oxå kommit o gått o vi firade det ihop med släkt o vänner kan man väl säga, hos Tomas o Louise o en hel hög med folk, dansade tills denen knappt bar mej o vi hade jätte roligt, minns att jag en stund hade lite lust att döda någon lite månniska som viste allt om alla men förutom de så var allt jätte bra.
Helgen innan spenderade vi hos andra goda vänner men alltid så god mat o trevligt sällskap.
I onsdags var vi hos Tomas o Louise på middag o gott, så kul att komma hem till dom o se deras otroligt vackra hem....vill ha var som ett mantra kan man väl säga.
Deras hem ser ut precis så som jag vill ha det, så himmla fint.
S å igår slängde jag en hel massa saker men när ja ser mej runt skulle jag kunna hiva iväg så mycket mer.


  



Idag är det 10 veckor sen ja slutade röka, känns väldigt bra;)

I morron e de fest igen för då fyller M 30 o då blir de lite kalas för han.

Nu ringde pappa o medelade sin ankomst så nu får jag få lust vare sig ja vill lr inte att greja;)


Semester

Idag är det fredag o min första vecka av semester är nästan slut;(
Vädret har varit riktigt kass men o andra sidan har jag fått en hel del gjort.
Städat, vilket idag ser ut som att de aldrig hänt.
Målat o röjt lite, igår var Jessies skolavslutning så idag är hennes första dag på sommarlovet.
Hon har fått en ny telefon o i det ingick att vissa sysslor skulle utföras för att få den...
Ja som ni kanske anar tror jag knappt en enda sak har gjorts sen hon fick den, vilket betyder att hon har väldigt mycket att hinna med idag.
Idag började jag med mina OxieElite Pro igen, känner att jag mår mycket bättre när ja äter dom, tröttare men kroppen känns som att den är inte lika svullen o jag får inget sug efter saker o äta på i tid o otid.
Så fort jag slutade med dom märkte jag av de så nu kör vi i en månad o så träning, minst 15 min om dagen o gärna ut o gå på de.
Idag har jag än så länge kört 20 min med min gym boll så nu är det bara o bita ihop o få till de här.
Ja har fått för mej att det är jobbigare då jag aldrig behövt detta föut för att hålla mej smal, lite av ett nederlag.
Men nu känner jag att jag mår riktigt dåligt av detta så nu finns inte längre något val utan det är bara bita ihop o gilla läget.
Idag skiner ju solen fast de blåser rätt mycket men de hjälps inte, jag har hunnit måla nästan hälften av de som ska målas o klippt en kanin o städat hennes bur.
Jessie försöker med allt för att slippa klippa klart gräsmattan....går ju sådär.
Nu e de dax att återgå till jobbet efter lite lunch..

RSS 2.0