tapeterna valda

Idag har Sandra varit här o hjälpt mej, jag är så tacksam över att hon ställer upp o hjälper mej med att packa o feja i lägenheten.
Vet inte om jag någonsin sagt de förut men jag är så glad o tacksam att ha dej hjärtat.
Hade förbesiktning idag o den gick bra så vi får hoppas att slutbesiktningen går lika smärtfritt för oss.
Nu är mer lr mindre de som går att packa gjort, blir lite små plockande framöver så klart med de värsta e färdigt o alla gammla fula lampor e tillbaka igen där dom ska va.
drack lite kaffe på stående fot mellan att vi grejade lite, har ju numera inga köksmöbler alls här då vi sålde dom i söndags, kommer ju inte ha plats för dom i huset sen.
Har köpt barbord/stolar redan till de men känner inte att ja vill sätta upp de här o göra mera hål i väggarna.
Vid 3 tiden när vi var ganska klara så ringde mamma o då va de dag o åka o lämna in lite prylar på Lyckans som dom ska sälja åt mej o sen iväg o slänga en hel massa skräp.
Sen hade dom ringt o sagt att vårt hallgolv kommit så då fick vi åka ut till överby o hämta de o sen iväg till Flügger för att lämna tapetprover o bestämma alla fondväggar o till köket.
Hade tänkt lägga in dom här men se de ville inte min dator alls va med på idag så de får bli en annan dag.
Svart i sovrummet, brun/går i v-rummet, vit i köket o knallrosa i Jessicas rum så snart vi såg tapeten hon o  ja så va de klart.
Alla dessa fonder kommer ha vita tapeter i övrigt o alla fonder uton Jessicas har mönster, grovhallen blir ljust grå och den andra hallen blir grå oxå men fondtapet.
Kommer bli sååå fint när de e klart, en hel del målande oxå så allt blir vitt o fint så klart.
Nu ska vi bara enas om golven till resten av huset, jag vill ha riktigt mörkt men P e lite tveksam än så länge men ja tror de kommer bli sååå fint.
Har kollat på matsalsbort oxå så nu vet vi ungefär vad de är vi letar efter, va in på EM o kollade där i söndags men ja tycker verkligen inte att en stol ska kosta nästan 1500 kr.
Ja köper häldre saker på blocket lite billigare men bra o kan med gott samvete göra mej av med sakerna senare i livet o även ha råd att köpa massa annat för dom pengarna jag sparade.
Jag älskar att fynda gammalt som nytt spelar ingen roll vad det är.
Ska kolla på ny säng till Jessicas rum oxå, går ju inte att frambringa någon sådan begagnad tydligen än så länge så hennes säng ska säljas.
En super bra säng verkligen eftersom den rymmer så mycket i de stora lådorna under men hon känner att den börjar bli lite för "små tjejig" för hennes del.
Pär ska sälja av sina sterio prylar o köpa lite mindre saker, för dom vi har nu tar så mycket plats som vi inte riktigt har sen, jätte bra saker men som sagt platsen behövs till lite annat.

Nä dax o se till att lill skrutt hoppar i säng, utan sin dator ( någon i huset kunde inte vänta med att ge den till henne när hon fyllde...hemm undrar vem;P ) den är dock en bra väckare för hon flyger upp nästan på morronen för o slå på den.
Igår skulle vi se på draktämjaren r va den nu hetten, en tecknad film iaf.
Tror Jessica han se typ 15 min innan hon stensov, men så kan de gå när man inte sover på nätterna;)
Nä nu ska jag slappa lite i soffan o sen blir de sängen för i morron blir de jobba igen.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0