sol o ingen sömn

Igår på jobbet hände något lustigt...ja lite iaf, strömmen gick på hela överby.
Så de va bara att efter en halvtimma inse att de här nog skulle ta ett tag.
El-bolaget hade inte en aning om hur lång tid de skulle ta att fixa de så då gick vi som slutade näst på tur hem.
P hämtade mej o vi åkte hem o käkade o sen ner till huset, han inte göra så mycket mer än att börja bila upp golvet o pappa hade rivit väggen i Jessicas rum in till vårt så nu e allt de klart, så nu får dom fan få tummen ur röven o komma o kolla så ja kan få ett sovrum för de vore himmla trevligt nämligen.
Ja började slipa lite på väggarna i hallen  så idag kan ja nog ta de sista o sen spackla där.

Blev inte så länge för alla va trötta o sega, man hinner ju aldrig riktigt sova ut specielt inte papi o P för dom jobbar ju mycket mer o sen direkt till huset oftast.
Men de känns iaf som att de finns ett litet ljus i tunneln.

Tvättade i natt för de minns ja inte när ja gjorde sist till kl va lite över 3 i natt, känndes himmla skönt att få de gjort tills i morse när jag insåg att Jessica inte lagt i alla sina kläder i tvätten..hmm ja se dessa barn.
Ska försöka röja upp här lite oxå tänkte jag men lusten vill inte riktigt infinna sig om man så säger när man e så trött i skallen....ja ja vet att ja gnäller.
Nä nu ska ja bära ut lådor i hallen som ja kan ta med till huset sen så de blir lite mindre saker här kanske,  o sen ut o städa hos djuren som jag har så lite tid till så ja mår dåligt...just nu e ja bara en gnällig, tjatig, trött o hemsk person...men troligen har de gått över om en månad o ja e som vanligt igen...små gnällig;)

Ha en underbar dag allihop i de vackra vädret


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0