Mera snö...

Ja de har inte slutat snöa helt ännu tyvärr, önskar att de kunde sluta för ett bra tag nu o inte snöa för än på julafton igen.
Stackars papi som är ute o skottar på jobbet, i fredags skaootade han o grejade från 6 på morronen till 8 på kvällen.
Tycker extra synd om han eftersom han har ont i en hand o borde vara hemma o vila men han vägrade, har inte riktigt tid med de nu tyckte han.
Igår var vi ute o handlade lite på överby mössor o vantar o lite sånt o några julklappar blev de oxå.
Sen bar de av till huset tills kl va 9.
Nu ska vi slänga i oss lite mat o sen dra iväg till huset igen, vi har nu börjat med det underbara arbetet att börja sätta igen saker.
Idag ska en vägg upp o 2 sättas igen o en halv ner om tiden räcker till, ja är ju en sån himmla tidsoptimist när de gäller sånt här har jag insett.
Men som de ser ut just nu så kanske man kan tapetsera nästa vecka i vårt sovrum....kanske.
Insidan av alla garderober i Js rumm e så gott som klara så idag ska ja fylla igen alla gamla hål så vi kan sätta på fina handtag sen.
o så ska dom slutmålas o tapetseras.
Så idag, just nu så känns de som att de finns lite hopp;) kanske inte säger de samma i kväll men.
Betongen vi beställt kommer troligen i morron o då kan vi lägga igen golven. ska bli skönt att börja kunna sätta upp lite kök snart.
Nä nu ska jag ruska liv i mitt barn som idag ska få fortsätta måla o slipa..oh va lycklig hon är över varje minut av detta...notttt.
Första advent idag o ja känner för första gången att de e lite deppigt att inte kunna julpynta...de lär ha gått över till nästa år när ja kan göra de;)
Allt ligger nerpackt o i huset finns de inget ställe att pynta på utom möjligen hos djuren med lite granris, när man väl tar sig nära en gran i all denna snön.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0