Tid..

Ja tiden går på tok för fort vill ja lova er.
Att de finns för lite tid ser man även på rungarna under ögonen, på tok för lite riktig sömn får man numera.
För trotts att man sover så blirde ingen riktig sömn iaf, tankarna snurrar o bävrarna biter av mina fötter dock inte varje natt längre men iaf.
Väntar på Insecta som ska komma o kolla huset vilket tar evighet för man kan inte ringa vilken dag som o beställa tider, gud människor sägger ja bara.
Ja dom tycks iaf inte fatta att de e ganska brådis just nu.
Vi kör lite lådor varje dag o har nu inte jätte mycket kvar, men de finns ju fortfarande en hel massa som vi inte kunnat packa ner ännu som ska ner, ska försöka hinna med lite idag tänkte ja.
Ändrade min tid idag ( Tacka snällaste Caroline för hjälpen ) så ja jobbar inte lika sent vilket är skönt för Jessica kom precis hem helt förstörd men ont i både mage o illamående så hon ligger nu nerstoppad i soffan o ser på julkalenderna o halvsover.
Har börjat sätta upp lite vägg i huset nu o eftersom vi oxå kröp runt på vidnen igår så hittade vi lite nya grejer o rev lite inner tak innan vi avslutade dagen;) men om de vill sig idag så kommer resten av elen att va dragen i de väggarna beroende på hur mycket papi orkar efter jobbet.

Igår fikade ja med min Sandra, så härligt o bara få sitta ner o prata o även se varandra;)
I telefon kan vi prata ibland varje dag o sen går de 4 utan o så får man abstinens o så rings de varje dag, men de e de som e de fina med vänskap att man trotts de inte tröttnar, de e då man vet att man har bra vänner.
Man behöver inte alltid va intressant o spännande lr ha saker att direkt prata om för att prata...
Nu lider ju inte någon av os direkt brist på samtal men;)
Vi tok en snabb sväng genom några affärer o ja insg att eftersom det var -16.5 på morronen o mina öron nästan trillade av så kände ja att ja fick nog springa in på h&m o köpa mej en mössa ja oxå om ja ville ha en ifred så nu har vi lika allihop, bara samma tränings overall till våren oxå o så varsin liten ful hund..hehe
P körde mej till jobbet idag då ja började 6:15 han e bäst för er som inte vet de.

Tog lite bilder i tisdags kväll på hur det ser ut nu, ja man får lite annöd o hjärtklappning när alla gläds åt att de snart e jul o ja känner att ja har ingen stanns att bo då om de inte går undan lite nu.

Entré hall

ska slipas o spacklas en sista vända innan målning, tapeter o golv, ska även ta ner en del av en vägg o bygga om en annan.
v-rum

Ska spacklas en sista gång i taket sen e de slutet på väggarna kvar "bara", riv vägg o bygga vägg o tapeter golv o målande.

kök

Ja här va de vist lite oxå...
Golvet ska sättas igen med tur lite av de innan helgen så att fredrik kan komma nästa helg o sätta tapeter o matta, ja ja vet att det är ett önske tänkande men iaf så är planen sån.

Nu är vi så gott som klara med var o hur skåpen ska stå.
Väggen ska tas ner in till v-rum o hall till hälften.
golv ska igen o rören ska sättas.
 All el ska dras klart, slipas, målas spacklas, gips o skivor o isolering....

Badrum/tvättstuga

ja här e då alltså min nya toa...ja under påsen;)

här blir de dusch o andra sidan tvätt mojängerna.

våra rumm står ju som sagt stilla just nu o vi inriktar oss därför på kök, badrum o v-rum där samma golv ska läggas in o där är mer plats att förvara saker om inte f-gubbarna hinner bestämma sig i tid.

Så så ser läget ut just nu o nu ska ja göra mej klar för jobbet o hinna ner o handla innan så inte lillfis blir utan mat...usch hatar stress.
Men de ska bli kul o jobba för idag har ja många på jobbet som man blir glad av de e fan bäst när de e sånna dagar.
Tråkigt att vissa kommer att försvinna mer lr mindre, Gabbi ska va hemma med sin lill skit o Sandra ska plugga o även andra ska plugga lr göra annat, andra ska flytta o göra annat.
Man får se många komma o gå på vårt jobb men det är trotts allt inte många som man faktiskt känner att åh dej vill ja träffa när man inte jobbar.
Ska ju inte räkan upp folk här kanske, konstigt nog är de många som man inte tar sig tiden att faktiskt ta en fika med lr en promenad för att man har så mycket annat i livet som snurrar.
Vi har tjatat så länge om att vi ska ha tjejkväll några av oss tjejer på jobbet men de flyter bara iväg längre o längre bort, nu har de gått ett år sen sist tror ja.
Vi borde verkligen göra något av de snart känner ja, men ja e väl den av alla som tycks ha minst tid över just nu...men snart.

Ska komma minst 20 cm snö till i morron....uuuh, de betyder skotta tak;(

Glömde ju att Jessica har skaffat sig en ny blogg, den klipska lilla ungen
 


Kommentarer
Postat av: Sandra

Ja, du och jag kommer nog alltid vara vänner. Kan inte finnas mycket som kan skiljas oss åt, jag kan i alla fall inte komma att tänka på något =D alltid lika härligt att umgås med dig min kära! Kram och puss

2010-12-02 @ 23:09:40
URL: http://lolabambola.blogspot.com
Postat av: Ann-Sofie

Ja de tror ja oxå, vi e som gjorda för varandra;))

Kram

2010-12-07 @ 08:45:28
URL: http://myonespace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0