hicka o tapet kval

Håller på o bli galen totalt, har hickat konstant sen kl 7 dvs i över 2 timmar o ja har testat allt utom att stå på huvudet tro mej...
Någon måste sakna mej enormt, lr så e de nått ja glömt av.

Idag börjar ja inte för än sent o jobbar till halv 10, men de e Amil som kör så då vet man att de e goa tjejer o allt rullar som de ska.
Igår va de en händelserik dag på jobbet med poliser o väsktjuvar, stackars föräldrar som fick hämta ut sina ungar hos farbror blå så här innan jul o allt.

Ska försöka hinna ner till Flugger o äntligen få beställa tapeterna till kök o vardagsrumet o ev även Jessicas rum, hennes rum e de värsta av allt.
För hon kan aldrig bestämma sig helt om vad hon vill ha, först knall rosa sen gul/svart nu senast grön/svart o nu blir de nått annat...fast de e väl kanske mer mitt fel eftersom hon fick en stor tv möble på ikea o en annan säng så sa ja att då fick de bli en annan tapet så idag ska jag lyckas lista ut va de ska bli o inte ändra på de igen.
Blir ev en annan tapet i stora hallen än den vi köpt för P har blivit så förtjust i en annan, de handlar inte om så mycket tapet så vi får väl se.

Började med mitt lilla arbete " spola bort snön" i går innan jobbet, lär nog få hålla på ett tag innan de e klart kan ja ju säga men ja måste ju hitta allt o hunna få de därifrån så vad har man för val, tur man inte betalar för varmvattnet här iaf;)

Försöker hitta lite jul stämning med den är som bortblåst, mer borta än vanligt.
Inte äns min tomte tokiga mami har satt upp en endaste tomte lr äns granen ännu.
Jag är glad om vi så bara hinner flytta innan, usch.
Känner mej så jävla sur på att de krånglar med golvläggaren o att vi då inte har något badrum för än någon gång nästa år va gillar ni den då.
Har ni någon mattläggare ni känner som är duktig så skicka hit han bara för de minst sagt brinner i knutarna nu.

Önskar så att de inte vore denna tiden på året utan att de va sommar, inte för att man behöver ett badrum mindre då men allt hade varit så myckt lättare utan -17, snö o snart jul o nyär.
Känns otroligt lätt att fira julafton hos oss..inte.
Städningen vill ja inte äns tänka på just nu, hade säkert fått hjälp av Sandra om hon varit hemma men dom åker snart till England för att fira jul där med hennes svärisar.

Nä om man skulle ta o leta upp lite tapeter o visa för Jessica så ja kan åka ner å få beställt dom idag..äntligen.
Ska bli så skönt när de e gjort för då e de "bara" saker som dusch prylar, ännu mera rör, lampor,skivor till bänkarna o skåp  kvar...o allt annat vi troligen glömt....rumpa!!!
Återkommer med tapeter;)


Kommentarer
Postat av: Sandra

Klart jag hade men men nu ska ja ju bara slappa hela julen...stackars lilla mig ;-)

2010-12-15 @ 07:58:29
URL: http://lolabambola.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0