sova

Spenderae natten på soffan o sen när P dragit till jobbet så la ja mej i hans säng en stund o drog alla täcken över mej.
Va tvungen att få tvättat lite oxå då man ju dragit ner gardiner o allt så har man ju tvätt upp till knäna, spelar ingen roll om man e sjuk lr inte tvätta får man göra iaf.

Har kollat upp om golvman hade tid att ta sig an vårt badrum o jo de hade dom nog i februari....nja de funkar ju inge vidare kanske men.

Har fyllt hela förådet med saker så nu kan vi inte köra mera saker för än till helgen för då kommer vi få in golver i ett av sovrummen iaf som de ser ut nu så blir det tapeter i morron o golv på fredag o Jessicas rum oxå med lite tur.
Passar inte jätte bra att bli dålig nu men man får göra de bästa av de, fick iaf tag på vct idag o dit fick ja minsan inte komma för än tidigast på fredag förmidag.

Sandra ringde o piggade upp mej lite förut, hon o syrran e lite som medecin för själen.
Man pratar en stund o så e man botat för en stund iaf;)

Nu ska ja se till att de lilla trollet äter lite o ja ska lägga mej på soffan o vila lite tills älskling kommer hem från jobbet....
Har många saker ja borde göra men idag har kroppen ingen ork till nått känner ja.
Tiden går sakta men ändå på tok för fort, snart jul o vi måste va ute ut lägenheten o den ska städas o saker ska flyttas..PANIK är ett milt ord för vad som råder i min kropp.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0